V pátek a v sobotu se mi podařilo napasovat jednu klapku do křídla. Kdo bude chtít dělat otevřené klapky lepíky od edíků doporučiji - teda ještě musím sestavit pohyblivou část klapky A hlavně promyslet jakým způsobem "vykuchám" druhé křídlo
Ty šílený panty na motorovým ktrytě bych si dovolil doporučit odstranit. Podle mě by byly optimální na pětatřicetinovej tank. U mojeho rámu jsem upravoval trupy Fw 189 a doplňoval tam nový aerodynamický plůtky, protože jsou na toto měřítko moc malé a nezřetelné. Použil jsem plocháč od Evergreenu.
Ještě bych si dovolil upozornit na "samolepící" krytky. Pokud jsou na rovném podkladu, pak silou vůle drží, pokud je ohneš, neudrží se zvednou se ti od povrchu, to lepidlo vůbec nedrží. Mě se postupně zvedly krytky v kořeni ke kulometům a pak taky ty z motorovejch krytů a to byly už pod Surfacerem a nastříkaný kamufláží a zalakovaný . Takže doporučuji to jejich "lepidlo" umýt a použít klasicky sekundový lepidlo.
Martine teď už to taková rychlost nebude Jura 67 na barvičky se těším taky. Říkal jsem si, že když je na lyžíš, tak bych mohl zkusit nějakou zimní kamo Kubrte já už lepidlo smíval i v leptech do kokpitu a na krytky s tím taky počítám. A ty panty možná jen lehce obrousím. A jeden dotaz. Dělené křidélka měly různou výchylku - vnější větší a vnitřní menší ??
S tim pomocnikem to jde co ??? Ale musim uznat, ze ji to slusi.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...