No vida, první exemplář takhle vcelku, já křídlo zatim nepřilepil. Jak ses popral s tou barvou v kokpitu? Já jsem taky o něco malinko dál, dělal jsem nějaký detaily do prostoru pod čelním štítkem. Budu se snažit zítra hodit nějaký fotky...
Kokpit sem nakonec znovu prebarvil. Barvu namichal z puvodne pouzite Revell 365 + tmave modra + olivova. Neni to uplne presne, ale lip nez predtim. A jeste sem dodelal sedacku, ted se asi taky vrhnu taky na ten stitek. Jo nevite jake pivo se toci v Indii, pokud teda Indi vubec smi pit? Mozna tam dam Plzen, protoze ta se preci pije po celem svete
Tak něco málo slíbených fotek. Dodělal jsem sluneční clony nad přístroje, to Eda vůbec neřeší a aspoň se skryje spoj mezi palubkou a prostorem pod předním štítkem. Nakonec jsem musel dodělat jeden detail, se kterým jsem původně nepočítal a svojí šikovností jsem si přidělal práci. Když jsem odřezával vtok sklíčka zaměřovače, tak se mi to moc nepovedlo a v dílu je vidět prasklina. Takže jedno cvičení navíc - zaměřovač jsem udělal z fólie a k tomu jsem z plechu dodělat boky. Pokud to takhle půjde dál, tak mi nebude stačit ani těch půl roku Marťas, tu značku piva neřeš - když si přepočítáš flašku na měřítko 1/48 tak pochopíš proč
O nič si neprišiel, tie indické pivá "tromfnú" aj čínske Tsingtao (a to je v Číne pokladané za najlepšie čínske pivo !). To už je lepšie kubánske Bucanero.
Tak opět další postup jenom telegraficky, neni nic moc k focení. Konečně jsem se dostal k opravě rytí na spoji trupu, slepil jsem křídlo a taky doryl spoje. Čelní štítek mam nastříkanej interiérovou barvou, na ten jsem si musel udělat nový masky. Eda totiž do bisu dal masky jenom na "kulatý" boční skla, já potřeboval "hranatý". Z mýho popisu to asi moc jasný neni, ale kdo to staví, tak asi ví o čem mluvim.
Po trošku delší přestávce malej posun - MiG už je v surfu. Po opravě několika drobností už půjde do barvy. Dalším posunem je příprava podvozku, tam ale zatím není co fotit. Snad se trošku víc rozjedu, teď se mi to moc nedařilo...
MiG je v barvě - neplašte se, opravdu to bude kamuflovanej bulhar, tohle je základ pro odřeniny. Chci na něm vyzkoušet solnou metodu, ke které mám jeden dotaz - je lepší ji dělat na lesklý nebo spíš matný povrch?
Zase po delší době trochu postup. MiG je připravenej k nasolení a následnýmu stříkání kamufláže, mezitím jsem udělal pár drobností. Zatím jenom barva a lak, v týdnu bych se rád vrhnul na patinu.
Tak sem dostal dutku s vystrahou za opakovane neplneni pravidel, bod 4. No jo ale ja fakt vazne nestiham. Aktualni stav je: nastrikano surfacerem. Bohuzel to se mnou jde z kopce. Pristi tyden letim budovat imperializmus a nevratim se dokud tam nebudou zit lepe a radostneji.
Dneska jenom telegraficky - MiG je konečně nasolen a zraje Ještě to bude chtít místama trošku poopravit, někde přisolit, jinde zas ubrat. Podvozek už taky prošel patinou, ještě dostane něco málo hydrauliky z drátků. Fotky se pokusím dát ve středu - zítra si jdu vyklepat makovici na Sepulturu