Tak asponˇpopisuj,když to nejde fotit. Já slovu Krabička -- rozumět budu,protože to fakt sbouchám jen z krabky.neřešit a hlavně lepit---to ej to ,oč tu běží
Slovo krabicka je synonymem slova ZaVeS ... Prelozeno: Zadne Velke S*ani !!!
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Tak sem prihodím nejaké to foto...bohužiaľ času mám málo, stále behám k babke a makám akurát tak na dome a nie na modeli...
Ale občas si nájdem aj nejaký ten čas na Hellcata. Pozeral som na kokpit v návode, a nejak sa mi to nezhodovalo s tým čo som mal v krabici, tak som to musel robiť iba intuitívne. Neviem kde sa stala chyba. Použil som iba to čom som v tej krabičke našiel...a zatiaľ je ako tak hotová pravá bočnica. (ešte chýbajú kábliky).
Potešujúca správa je že od zajtra odchádzam na dovolenku a vrátim sa skoro až o 2 týždne takže zase nič neurobím...
Neštrajkujem, model mam takmer celý onitovaný, ešte zopár opráv a na kokpite makám tiež. Keď bude hotová stavba kokpitu, tak sem nejakú fotku prihodím. Čoskoro
Akurát ma štve že som tu dal viac fotiek ako ostatní a sme ešte len na 3tej strane, niečo by ste s tým mali robiť...lebo inak postup nebude P.S: stavebnice firmy Tamiya neberiem.