Tie sachty sa mi pacia,ale ...ta rura pre vstup vzduchu je velmi baculata,ohnute koleno,v skutocnosti to bola skoro rovna rura,ktora az tak nezasahovala do sachty,keby to bolo tak ako to mas ty ,nezmestilo by sa tam koleso v zatvorenej polohe,skus tam vlozit koleso a uvidis ,ze tam nevojde.Ale inak pekna remeselna praca
Děkuju moc za ohlasy . Ladislav- jo jo ted se dívám na fotky skutečnýho podvozku a na model a mate pravdu. Já to celý frčím podle fotek, nějaký přesný nákresy nebo pérovky nemám. Ale asi by stálo za to ten vstup vzduchu upravit, nejni to tolik práce. Sleduju poctivě vaší stavbu a je to fakt krása sledovat. Jak jsem psal, musím se ještě móóc učit
Neviem ci v tomto stadiu by sa oplatilo opravovat to,aby sa nenapachalo viac skody,mne je z fotiek dost tazko posudit,neviem z coho a a ako to bolo urobene a lepene.Ak sa na to necitis ,tak to uz nechaj tak,skoda by bolo nieco zvrzat,lebo to vyzera celkom pekne
Pokrok na kokpitu. Základem se stala stará vana z F-4, další materiál destičky, bužírky z drátu, drát, a to bílomodrý dokonce štětiny ze zubního kartáčku . Prostě co se našlo a hodilo se.
Nóó, má to ten chlapec talent. Tento vakuform jsem taky stavěl, dělal jsem eRku. Dobrá práce a hezký model, jen mi to trvalo přes rok. Hlavní kola se naprosto perfektně dají sebrat z Pe-2 1/72. A sedí naprosto ve všech detailech a rozměrech, neuvěřitelné.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
No tak možná o trošku dýl , ale měl jsem malou krizi a nějaký čas to odložil. Celý povrch jsem přebrousil a v podstatě přeryl. Ale stálo to přerytí za to. Je to v pohodě, materiál je dost silný, žádný strach. A taky nový štíty jsem dělal a ještě jsem se potrápil s uchycením VOP (tam jak je to takový to rozplyzlý na vrcholu SOP, tak jsem to nastavoval destičkama na poslední chvíli před stříkáním). Vůbec samý pozitivní vzpomínky. A myslím, že i kabinky jsem si tahal nový, ale to už si nejsem jist. Jo a taky jsem byl úplně hotovej z toho, jak mám vymyslet vstupy vzduchu k motoru, když jsou zároveň vidět v šachtách a zároveň by měly být průhledný zepředu. Tak jsem tam po týdením bádáním dal dekl a bylo.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Jo tak krize ještě nepřišla a jak čtu, tak mě čekaj samý pozitiva . Ale v podstatě budu upravovat stajný věci a vstupy pujdou určitě pod dekl, to je jasný. Jen se bojím trošku spojení VOP a SOP. Musím to tam trošku nastavit a a a ...no uvidíme.