Když už se s tím tak sejříš, mohl jsi udělat do podvozkových šachet to vybrání pro kola (na horní ploše odpovídá boulím). Mnohem jednodušší je použít lept od Edů, myslím, že zrovna pro Gawu to dělají a ty boule (resp.výdutě) tam jsou promačkávací a vypadá to pak celkem použitelně. Jestli to jen nevidím na monitoru, tak sorry, ale připadá mi, že tam vadí kolu i ta vlepená výztuha.
Vybrani jsem tam jen naznacil...Rydlem jsem naryl puloblouk a pak ho ostrym skalpelem jen trosku vyhloubil...Priznam se, sachty je asi jedna z mala veci, ktere jsem osulil...
Tak to trosku posunu...Mam nastriklou kamo...no mel jsem trosku jinou predstavu...ale uz to menit nebudu...Uz jsem dostrikl i sachty RLM 02. Snad brzy pridam zas nejaky progress
Měla by to být RLM25 - to je taková jiná zelená. Ty to máš jak nějakou kamuflážní barvou, já jsem si onehdá kvůli tomu koupil vodní Agamu (ačkoli s nima neumím dělat) Gunze ji bohužel nedělá. To samý je modrá RLM24. Tady ji mám (kdybys to náhodou chtěl řešit): download/file.php?id=597131&mode=view
Ty hadice k brzdám hlavního podvozku by měli mít takové oko. Viz přiložené foto a pérovka. Snadno to předěláš Jinak excelentní práce. Takový drobeček jakým Mezek v 1/72 a takový fešák...
No...o tom oku vim Delal jsem to podle 109, kterou kdysi stavel Sebesta v modelari...a nejak to pan doktor nemel tak jak to ma byt... jeste uvidim s tim predelanim