Jdu slepit křídla s trupem. Po spasování na sucho jsem zjistil, že spodek sedět nebude ani náhodou. Chyba vznikla asi při vlepování šachty na spodní stranu. První slepím tedy jen spodní díl s trupem, pak vrchní strany jen u kořene, aby to dobře sedělo s rupem a následně zbytek. Uvidíme
lehce roztáhnout trup a posichrovat vlepením kusu z rámečku
spoj pak jen přelíznu surfem a vrch bude asi v pohodě
Dnes mám chvílku, tak budu pokračovat. Poskládal jsem motor. Po zprávách se vrhnu na přilepení vrchních dílů křídel. Zatím mám jen stříknuté prostory klapek.
díra do trupu je nehezká, takže upravím destičkou
RLM 02, Pactra, bokem jsem máznul pro srovnání gunze H70
Vracím se také k tomuto modelu. Stavbu jsem odložil v okamžiku, kdy jsem špatným vlepením podvozkové šachty do křídel rozhodil lícování jednak samotných dílů křídla, ale hlavně předku celého modelu v oblasti spodku centroplánu a náběžné části. Prostě chybka, šachta asi měla jít ještě o kousíček dopředu k náběžce. Co už teď Takže jsem slepil celý přední blok, motor s kryty. Následně jsem pasoval, přibrušoval a pořád dokola se zbytkem trupu. Lepil jsem po částech, napřed vršek a pak postupně kolem dokola směrem ke spodním výfukům. Někde musela pomoct lehká síla, ale jen tak, aby to časem někde neprasklo. Nevyhnul jsem se vzniknutí velkých spár, ty jsou následně vylepeny vytahanými nitěmi. Docílil jsem kompromisního sesazení, tak aby nešla do kytek hlavně celková geometrie modelu a čumák nebyl nikam vyosen. Nechal jsem to pěkně vyzrát přes svátky a dnes přetmelil včetně propadlin na krytech motoru. Po silvestru to vybrousím. Skusmo jsem ho postavil na podvozek,zdá se, že geometrie modelu zůstala OK.
Přílohy
v této fázi jsem to v letě opustil :-(
nahrubo dotmelený tvar náběžky epoxidem
přečnívající přechodový díl mezi centroplánem a kryty motoru, půjde v celé ploše obrousit
na této straně je prostor mezi křídlem a kryty motoru "utopený" cca o 1mm
Tmely vyzrály a mám snad vybroušeno. Pokračovat budu v obnovování rytí a nýtování tam kde je třeba. Ještě musím narýt nový oválný dekl na spodek trupu, rytí od výrobce znázorňuje tvar pozdních verzí. Stejně tak jsem zatmelil "vykrojená" místa pro polohovky v koncových obloucích. Ty udělám znovu, jak mají být na A5. Už se těším až to bude v surfu a posunu se dál ke kamu
Přílohy
místa pro broušení jako stvořená :-)
propadliny
rytí nenavazuje s horními polovinami, zatmeleno a přeryju
zbytek epoxidu jako základ "kapky"koncové polohovky
Dodělal jsem různé opravy, dorývání a dotmelování po surfu. Přestříknutý je prostor pod překrytem kabiny. Nijak velké opotřebení zde dělat nebudu, spíš jen nějaké zaprášení "upatlání" Mašina asi moc "ojetá" nebyla. Zamaskuji skla, nalepím čelní štítek a naředím barvy. Snad zítra.
Tak dneska jsem nakonec stihl udělat jen "zebru" Spodní strana tmavo šedou, vršek v kombinaci s černo zelenou pod 74 . Předtím jsem na spodní straně ještě přetmelil jeden restík a vyvrtal nové díry v náběžkách pro kanony a pitotku.
Dostříkal jsem zebru Základní vrstvou 76 mám stříklý spodek. Původně jsem čumák chtěl stříkat až po kamu, ale otočím to. Takže jsem stříknul vrstvu matné černé jako základ. Budu stříkat bílé kostky do černé. Finální vrstva je gunze black tire, postupně dotónovávána kapkami červené. Oproti fotkám to je v reálu výraznější a viditelnější. Asi dám lehkou vrstvu laku, aby se pak někde něco neslouplo při odmaskování.
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Dík, je to napůl s destilkou. Takto naředěné to používám na zalakovávání během stavby, rovnou nakapu do pistole a je to. Pod dekály dávám ale sidolux, připadá mi tvrdší a líp leštitelný, můj postřeh. Kabinky koupu v nenaředěném future.
Malý postup. Maskování je opruz Jelikož maskuji "přes sebe", tak to bude nadvakrát. Mohl jsem vyřezat i jednotlivé masky podle dekálů, ale takto mne to připadá jednoduší pro případné korekce výsledku.
Přílohy
první kolo maskování
první nástřik, po zaschnutí domaskuji zbývající kostky