Martin Slouka - https://www.facebook.com/kpmprosek/
Marty81 píše:A ještě bych se rád znovu zeptal, co s těmi otvory v šachtách, co jsou na druhém obrázku v předchozím příspěvku? Nalepit zespodu destičku, nebo to nechat, bude tam ale vidět dovnitř křídla ... Už jsem ptal v předminulém příspěvku, ale asi špatně. Mohl by mi, prosím, někdo poradit? Někde už se to tady řešilo, ale nemůžu to téma najít, řešilo se tam, že tam údajně bylo plátno ???
Nazgul13 píše:Marty81 píše:A ještě bych se rád znovu zeptal, co s těmi otvory v šachtách, co jsou na druhém obrázku v předchozím příspěvku? Nalepit zespodu destičku, nebo to nechat, bude tam ale vidět dovnitř křídla ... Už jsem ptal v předminulém příspěvku, ale asi špatně. Mohl by mi, prosím, někdo poradit? Někde už se to tady řešilo, ale nemůžu to téma najít, řešilo se tam, že tam údajně bylo plátno ???
Nechaj to tak, ako to máš, zablendované boli len šachty pre kolesá. V starých Eduarďáckych leptoch boli aj kryty na výfuky z odvetrávaním, škoda že ich nedali aj do týchto nových, dosť to model oživilo. Motorovej časti to tvoje prerývanie a výroba výfukov veľmi nepomohla, radšej si mohol stenčiť plast, sfunkčniť odvetrávacie štrbiny a odvŕtať výfuky v stavebnici.
Miroslav Pražák píše:Na té druhé fotce se zdají oválné proto, že jsou seřízlé šikmo, tudíž vznikne oválný otvor.
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 160 návštevníků