Jeden Delfín musí být v kovu a basta šmidli.
http://www.hphmodels.cz - modely a novinky u HpH
martin němec píše:díky za pochvalu všem. jinak plechování mám připraveno z několika druhů folií, který se vyskytujou na stavbách, kde se denně pohybuju. jedná se např. o lepicí pásky pro sádrokartonáře a hliníkové samolepící folie pro doizolování potrubí různých instalací- připomíná mi to materiál, který stojí v modelářských potřebách spoustu peněz a tady se dá sehnat za pivo
ujík píše:martin němec píše:díky za pochvalu všem. jinak plechování mám připraveno z několika druhů folií, který se vyskytujou na stavbách, kde se denně pohybuju. jedná se např. o lepicí pásky pro sádrokartonáře a hliníkové samolepící folie pro doizolování potrubí různých instalací- připomíná mi to materiál, který stojí v modelářských potřebách spoustu peněz a tady se dá sehnat za pivo
Podle mě jsou tyhle materiály dost hrubé k použití na model, a že mi jich na stavbách prošlo rukama dost. Není jednodušší a méně pracné použít Alclady?
ujík píše:Podle mě jsou tyhle materiály dost hrubé k použití na model, a že mi jich na stavbách prošlo rukama dost. Není jednodušší a méně pracné použít Alclady?
martin němec píše:kamo na tuhle 17-ku chystám jako překvapení na závěr ( sám ještě nevim, jakou mám udělat![]()
)
martin němec píše:nene pozor !, folií ho rozhodně potahovat nebudu, ta diskuze tady vznikla před nedávnem s Mirkem O jako eventualita kovového povrchu. kamo na tuhle 17-ku chystám jako překvapení na závěr ( sám ještě nevim, jakou mám udělat![]()
)
martin němec píše:díky za pochvalu všem. jinak plechování mám připraveno z několika druhů folií, který se vyskytujou na stavbách, kde se denně pohybuju. jedná se např. o lepicí pásky pro sádrokartonáře a hliníkové samolepící folie pro doizolování potrubí různých instalací- připomíná mi to materiál, který stojí v modelářských potřebách spoustu peněz a tady se dá sehnat za pivo
Uživatelé procházející toto fórum: jony a 21 návštevníků