Nepotesi Jednu jsem zachranil - stacilo to prebrousit a prefouknout znovu. Ta druha byla horsi - barva se trhala a neslo to prebrousit do hladka. Takze to slo cely dolu. Uz je to skoro opraveny - byla to strasna fuska. Uvidim jak to bude vypadat po sundani maskovani. Ta barva byla leskla Humbrolka. Zajimavy na tom je, ze ty zluty pruhy na nabezkach jsou fouknuty taky Humbrolkou a ty ta Gunze neznicila
Pavle já nevim že děláš takový kraviny. Docela se směju když někdo dává na model kombinaci barev třeba od 3 výrobců a ještě k tomu akryl - syntetika a pak se diví že mu to dělá bordel. Lidi jsou snad nepoučitelný.
Ale houby z voctem je problém v laku, GSI se prostě nesnáší s Humbrolama ,popř. Ravellkama. To je celej problém, to že ti to ta žlutá vydržela je vyjímka. Žádnej lak Tamiya, ale nauč se používat všechno od jednoho výrobce, já to tak dělam už dlouho a problémy nemam - jo jeden byl a to když sem porušil pravidlo a zkurvil Mirage Futurem Už budu pouřívat na všechno jenom GSI a vim že se nedostanu do potíží.
Kdy ja tu cervenou v GSI nemel Ale vytrestal jsem se sam - dva dny jsem byl nasranej - ted uz je to opraveny. Musel jsem jednu koblihu sundat uplne a cely to udelat znova. Bohuzel na rozhrani vzniknul schod, takze ten jsem to musel prebrousit a opravit znovu Ted uz to vypada docela ok. Uvidime vecer po laku - Tamiya samozrejme
Už nìkolikrát byly na tomto foru fotky, jak se GSI lak doslova prožral skrz všechny vrstvy barev až na základní prešejdink a hroznì moc ho zvýraznil. To mì trochu dìsí a odrazuje od používání.
Taky jsem s nim nemel nikdy potize. Podle me, je to po Aeromasteru nejlepsi lak. Jinak jsem odstranil nasledky katastrofy a dal prvni vrstvy laku. Je to kombinace Gunze a Tamiya, ale na modelu to jaksi neni poznat Vylezly nejaka smitka prachu, ale neni nic, s cim by si brusna sada o hrubosti 3200-12000 neporadila Uvidim jestli stihnu do pondeli dat jeste dekaly. Od pondeli budu minimalne tri tydny jednorukej, takze se na modylky budu jenom divat