Když tak koukám na ty fotky od Kuby,tak na kapotě se to tváži jako by vyztuhy byly buď z jinýho kovu a nebo natřeny..ale dural to určitě není
Matyáš Sedlák píše:Zde je vydedukovaný tvar přepážky - ze tří zdrojů a ve dvou variantách - doufám že se teď dozvím že je nato výkres v nějaké publikaci a omejou mne....
tak snad zas někam pokročím
Nazgul13 píše:Pekné to máš, len si skontroluj kryt ľavého kanónu ( na fotke dole vľavo ), jeho zadná časť sa mi nepozdáva, je veľmi oválna.
DOSKOČIL MICHAL píše:pěkný moc, 5 hodin týdně je slušný, to sis pěkně zorganizoval ...... nesmíš to ale zabít 4 hoďkama čumění na forum.
Nazgul13 píše:S fotkou Ti síce nepomôžem, ale mám zopár postrehov. MG 151 máš síce pekné, ale vypadávanie nábojnic z nich si vôbec neriešil. Preplatovanie na koreni krídla za kanónom je naznačené len rytím. Malo by to vyzerať asi tak, ako preplatovanie na lóže motora na trupe. Regulačné klapky chladenia, sú na takéto merítko príliš hrubé a navyše pri stenčovaní si im zbrúsil rohy a máš oblúčiky. Určite by som išiel do tenkého plechu. Ale je to tvoj boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 187 návštevníků