Tak jsem jen tak z nudy nafoukal spodek....černá lihová Agama lehce zesvětlená Duck Egg Blue....foukáno od ruky (taky to podle toho vypadá ) pistolkou Tamiya Spray Work....jediné maskované místo bylo pod spojem VOP a trupu.....
Omluvte sníženou kvalitu fotek....je to focenmo před pár minutami a pod lampičkou...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Sem blbej a nedám so říct...furt musím mít něco extra
Pidipokrok...co Vy na to?
obkreslil jsem křídla na papír,rozvrhnul hádky... vyřezaná "šablona" první nástřik....zdálo se mi to nijaké.... tři nástřiky,šablonka postupně o kousek posunuta
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
jo...máš pravdu..od ruky byto bylo lepší...ale když pominu moje ruce,tak mooje "zbraň" je na takové tenoučké hádky moc velká... ...Tamiya Spray Work....tryska 0,3mm ....a navíc se učím,jak se s tím "střílí"...hold střelba z T-72M byla onačejší
Jo..patinátorama by to asi určitě bylo lepší...jenže kde je hned vzít a nekrást A hlavně za co...
Přílohy
Já nikdy jiný kvér neměl...ale nemůžu si stěžovat...a snese ode mě opravdu hodně...chudinka... Jenže hádky v 1:144 se s tím od ruky OPRAVDU stříkat nedají...já to zkoušel...
Kašli na to já je neumím ani ve 1/72! Nakonec to vypadá dobře. Jen to levé křídlo se mi zdá trošku "přehádkovaný" (svíjej se, potvory, moc na jednom místě ). Těším se na dokončení. Doufám, že dnes konečně dokončím obě Avie (šoupnu to do galerky)a vrhnu se na kamo německý vlaštovky z Ruzyně.
Nejvíc se mi to líbí na poslední fotce. Jinak obdivuji, tvou odvahu s hádkama v tomhle měřítku.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl