Braňo píše:takže zajtra v Zlíne naživo![]()
![]()
nééééé

Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Braňo píše:takže zajtra v Zlíne naživo![]()
![]()
Braňo píše:ale noooo....veď ho zober....ale hayate tam dúfam bude...
Michael Skočil píše:MIloši pěkný.Sakra, každej si něco z Plzně přivez a začal, jenom já si přivez a nic.
Miloš Völkl píše:Michael Skočil píše:MIloši pěkný.Sakra, každej si něco z Plzně přivez a začal, jenom já si přivez a nic.
málo Jsi pil kopřivu
Michael Skočil píše:Miloš Völkl píše:Michael Skočil píše:MIloši pěkný.Sakra, každej si něco z Plzně přivez a začal, jenom já si přivez a nic.
málo Jsi pil kopřivu
Jo, tak proto.![]()
![]()
Já myslel, že jen nemám chuť.
Karel Pilát píše:Miloši, ulepený to máš slušně. Nějaká fotky zespodu by nebyla, pls? Já už jsem po obtiskácha teď se bojím těch vzpěr. Rytí zespodu na křídle pro jejich osazení není symetrický, asi nějaká finta pro vyrovnání točivého momentu vrtule či co.
Že bych to jako surově oprásknul od Tebe. Ty "nálitky" jsem tam nakonec nechal, Pavlovi jsem poslal fotku, kde jsou vidět.
Miloš Völkl píše:...fotku nahodím až se to přestane hýbat, lepil jsem Tamiya lepidlem ať je to pevné....
komisař píše:Zajímavý ptáček. No ale s těmi modrými doplňky by se mi líbilo více!
Miloš Völkl píše:komisař píše:Zajímavý ptáček. No ale s těmi modrými doplňky by se mi líbilo více!
Předseda řek, že toho, tak toho!!!! To co chystám teď se Ti bude líbit...moc...dvoustavbaa ještě ke všemu našíííííííí.
Uživatelé procházející toto fórum: Prelude a 11 návštevníků