Tomáš Pelej píše:Jak tak koukám tak vyjádření pana Jareš přesně splnilo svůj účel. Když zjistil, že jsem si z té stavebnice nesedl na prdel jak asi čekal, tak si vymyslel jakousi dohodu kterou jsem nedodrzel aby mě mohl ocernit a snažil se ovlivnit stavební recenzi. Teď se bude argumentovat že se za to mstim. Nastala win win situace pro pana Jareše. Buď bych začal psát neobjektivne a začal bych přehlížet nedostatky, s čím by byl zajisté spokojen. Nebo se kritika svede na jakousi mstu.
Preberte si to jak chcete. Tohle je stavební recenze a budou se tu objevovat zmínky o nedostatcich. Od toho je to recenze...
Tome,
píš, prosím vše, co se povedlo i nepovedlo. Hlavně se nenech odradit. Držím ti palce, aby jsi to postavil a těším se na konečné zhodnocení.
Obtisky na budíky vem čert, v další stavbě si na to dáš pozor a nebudeš daný problém mít ty. Pokud toto vlákno pomůže jiným modelářům ke stavbě a budou mít díky tomu postaveného kocoura, ze kterého budou mít radost, měla tato stavba smysl nejen jako recenzní stavba, ale i jako pomoct ostatním aneb návod "Jak na stavbu." Třeba v závěru bude tvé zhodnocení pozitivní a panu Jarešovi se zvedne odbyt a ještě ti pošle omluvu. Náhled je jedna věc, stavba druhá a já kupuji modely spíše dle staveb než náhledů.
Držím palce.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským,
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským,
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl