Vladimir Kafka píše:Co jsem na stavebnici koukal v reálu, vypadá to opravdu velmi dobře. Na první pohled viditelné vady jsou propadliny na VOP a taky čiré díly vypadají celkem hrozně, tlusté, špatný povrch a přehnané rámování. Je to zralé na komplet zbroušení a rozleštění uchošťourem ve frézce.
Mimochodem dost jsem si naběhl s objednávkou přímo od výrobce. Já vůl je chtěl podpořit, objednal a zaplatil jsem už 2.12., s tím, že slibovali, že modely se budou rozesílat 10.12. Až včera odpoledne mi přišel automatický mail, že model posílají. Tou dobou už ho všichni, co si ho koupili normálně v MN Modeláři na krámě (a nemuseli ani platit poštovné), měli v ruce.
Potom, co mi za poslední dva týdny přišel od Army třikrát spam, ať si koupím ještě něco v jejich eshopu, jsem to nevydržel a ve vší slušnosti a se smajlíkem jim odepsal, jestli by mi nejdřív nechtěli poslat ten dávno zaplacený model? Bez odpovědi, bez omluvy.
To, že nestíhají modely balit a posílat, moc neberu, to je takový syndrom "silničáři v zimě", že o Hurricane bude zájem, asi mohli čekat.
Spěchal jsem, protože jsem chtěl obratem udělat masky na porty (Airone Hobby). Ty budou, ale teď už tedy asi až po svátcích.
To jsme na tom stejně. Koukám, že navíc si banka proúčtovala hodně slušnou provizi za převod, takže to budu mít asi tak dvakrát dražší než z MN. Já blbec. To mám z toho, že chci podporovat přímo výrobce. No nic asi si něco kúpím.

Honza Hammer
Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím.
Před časem jsem se zamiloval do veletuctů.
Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.
Spíše sběratel krabiček, ale občas si také něco slepím.
Před časem jsem se zamiloval do veletuctů.

Ale největší celoživotní modelářskou láskou je Hawker Hurricane.