Kočky se 3 dny báli přede mnou ukázat. Teď už je to promlčený.
Dnes jsem hledal značky na kettenkrad. Povedlo se mi najít takovou kterou dokážu z dekálů seskládat a podle popisu fotky byla a Krétě. Počáteční nadšení rychle opadlo při zjištění, že na Krétě byli kettenkrady v pískově žluté ale šedé. Přestříkávat už zkompletovaný stroj sem nechtěl. Naštěstí mám další minimálně 2 v kitníku v různých sadách. Momentálně odřezávám zaplechování zábradlí tak jak je to vidět na fotce originálu. fotky přidám, až bude co fotit.
[quote="petr21"]Kočky se 3 dny báli přede mnou ukázat. Teď už je to promlčený.
Oni totiž chodí na modelforum a čtou to . Mě model zatím nezničila žádný, jenom vylitá voda do notebooku a 30k v háji za nový. Nějak přestala fungovat klávesnice a výměna nepomohla a externí jsem nechtěl.
Stavím Finy, Spitfiry, X-planes a potom co se mě líbí.
Nový kettenkrad už je připravený. Při focení jsem zjistil, že po úpravě bočnic podle fotky originálu je vidět pod plachtu, takže musím buď vyrobit novou plachtu nebo pod ní udělat alespoň náznak nákladu. Druhá figurka už je taky dobarvená, takže až bude vyřešená plachta, tak můžu Tante ju dokompletovat.
Moc pěkný model. Co mě tahá za oči, je to zesvětlení ploch, které nejde ke krajům polí. Vypadá to divně. A podle mě má předloha shora zaplechovaný čumák (možná by to šlo ještě doplnit?) a jinde umístěnou kruhovou anténu, jako třeba tenhle stroj: