Díky moc všem! Jsem rád, že se kamo líbí, mně osobně se právě zdá, že jsem jí docela dost odfláknul. Ale na SMĚR je ještě dost dobrá. Rád bych si někdy postavil plnohodnotnou MC 200, ale žádná nejni. ( Italerku nemám, CA je nesehnatelné a snad i mimo měřítko, SH se již nevyrábí, PCM se občas objeví na E-Bay za nekřesťanský peníz )
Dekály jsou kombinace toho co bylo v krabičce a toho co jsem našel v domácích zásobách. Bohužel na spodní stranu křídel nemám tu správnou barevnou kombinaci, kdy podklad je černý a f. jsou bílé. Takže bez nich. Nějaké to shrnutí: - když chceš pořádný model, tak je to dřina Měřítko rozhodně není 1:48, celkové tvary jsou takové připosražené, křídlo je úzké. Proto jsem takovéto prkotiny neřešil. - cowling je strašnej Vše jsem zbrousil, vytvořil si bouli ( 2 různé boule ) a namnožil. Pak už to docela jde snadno. - vysochat vrtuli ze stavebnicové jde překvapivě dobře - motor a kolečka jsem našel ve vrakovišti ( spousta ušetřené práce ), něco vyrobil podle oka atp. A přes to všechno jsem se u stavby BAVIL
Paráda!!! Před asi 150 lety jsem si tenhle model postavil a celý ho natřel světle modrou barvou (asi Industrol). Návod byl totiž barevný a stříbrná barva tam byla znázorněna právě světle modrou. No líbíl se mi tehdy ukrutně, ale ten tvůj je o dost lepší .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Ahoj, no paráda co si z toho starého Artiplastu vytvořil. Škoda, že jsi neřekl co chceš stavět za 200. Ta kamo (teda výsostné znaky) má víc chybek ale to už neřeš. Zrovna na tuhle 200 existuje fotka. Jinak ta 200 od SH by se měla nechat sehnat stejně tak Italerka.
Díky moc všem! Já jsem vlastně do poslední chvíle nevěděl jakou 200 budu stavět Rozhodoval jsem se podle toho, co se mi v dekálech podařilo seskládat. A aby to pasovalo na počáteční serie s celopřekrytem. Jako pohoda a návrat ke kořenům modelaření a mého dětství to bylo super. Až budu mít pořádnou stavebnici, tak jí určitě budu věnovat více pozornosti a budu dost věcí konzultovat. Našel jsem 200 na E-Bay v 1/32, otázka je, kdy mi za současných podmínek dorazí domů. No nic jdu se na chvilku věnovat SM 79 správným Směrem, abych si dokázal, že to postavit jde.