Zajtra som uz chcel decalovat,no furt mi nieco nesedi,stale je co doladovat. Pride mi,ze ztmavenie v okoli kokpitu a za nim je tmavsia farba nez tmava na vrchu(RLM74).Zadymenie na pravej strane nemohlo byt az tak vysoko a take velke az pod kokpitom.Odhadujem ju na RLM70 Co myslite?Ja ale uz teraz tusim co zajtra urobim...
Nad Augsburgem ozon chybí Je tam díra jako prase Páč na kulturu tam prdí I sám náčelník, jak zdá se
To je ale mizérie Jsem tím velmi znechucen Z nedostatku poezie Budu zřejmě nemocen
Je to teda vážně fekál Takhle báseň zanedbat Emil dostal lak a dekál Jdu ho trochu ušmudlat
Všechny drobné popisky Na model jsem fláknul Aby změkly obtisky Hypersol si máknul
Eduard zas připravil Kamuflážní boudu Rozdíly jsem odhalil Snad nebudu za joudu
Akorát chodníčky jsem nedal, nevidím je ani náznakem ani na jiných mašinách. Sice by to byl pěknej detail, částečně ho přefoukat zelenou, ale jak říkám, nějak ho tam nevidím. Nebo někdo máte fotku s chodníčkama na pouštníkovi?
Honzo,neviem ci si lepsi basnik alebo modelar A s chodnikmi by som si hlavu nelamal.Takto nastriekane masiny z vyroby do puste urcite nedodavali ale prestriekali ich v polnych podmienkach podla okolnosti.Urcite najskor chybala vacsina popisiek.No je to na tebe.
To jsem nebyl já, to bylo ředidlo S popiskama jsem vycházel z toho, co psal Hans. Pokud jsem ho správně pochopil, mašiny přišly z fabriky v pouštní kamo, ale bez fleků. Proto jsem tam dal i všechny popisky s tím, že tam kde jdou přes zelenou, tak je ještě přefouknu. Stejně budu muset ještě pár fleků poupravit. Problém je, že fotky na černou 8 jsou jen dvě, a i když mám tytéž z několika zdrojů, je na nich prd vidět. Jako příklad můžou posloužit sestřely na směrovce, na jedný fotce v podstatě nejsou vidět, na druhý je vidím jen proto, že o nich vím Ok, na chodníky házím boba, zítra to začnu obouchávat a svinit
Považuji 144 tinovou Marseillovu mašinu za dokončenou,pokusím se lépe nafotit pro gal. Honzo, na první str. si doplň že se jedná o : Bf 109F-4/Trop, W. Nr. 8673, flown by Hptm. Hans-Joachim Marseille, CO of 3./ JG 27, Quotaifiya, Egypt, September 1942
Servus chlapi. Omlouvám se, že jsem v neděli nedodal standardní porci poezie. Už od úterka jsem měl návštěvu ze Švýcar a slavilo se o stodevět. Až do nedělního rána to byl opravdovej záhul, ale už se mi pomalu vrací zrak... Jak jsem tak koukal, hansp mě zastoupil v míře vrchovaté...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Jaj tááák. Kurňa, až teraz som si všimol. Tlačiarenský škriatok .To nebude alkoholom ale skôr vekom. Decaling, konecnik Opravene vsetko co mi nerezalo s fotkami(snaha bola ) opravy kamuflaze,vysisovanie aj ked z fotiek hov-o vidno Zajtra odstranenie folie po wet transferoch a dalej,no ved uvidime.Nejake opravy urcite budu. Pripadne poznamky,komentare,kritika, vitana,pokial je cas.
Vzkaz pro hansp:" holub dorazil"!! Děkuji mnohokrát.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard