Musím se zastat Hanse a Jozefa. Snaží se vám pomoct, ne zbytečně kritizovat. Párkrát jsem tu zaregistroval vaši hlášku " Máš se ještě co učit". Možná byste jí mohl občas aplikovat na sebe.
Miloslav píše:Tak zatím dvě fotky, když se podíváš na fotky G-10 Erla , tak 95% jsou nohy 02 ... Je divné, že na všech stavbách G-10, jsou nohy světlé. Asi jsou všichni modeláři na světě barvoslepý.![]()
HonzaM píše:Právě pracuji na Bf109 F-4 /Trop W.Nr.10137 Oblt. Hans-Joachim Marseille, žlutá14, ale i prohledání tohoto fóra, fotek a jiných podkladů, jsem si neudělal jasný názor na rozpory v detailech kamufláže (viz obrázky).
Jde mi zejména o:
1/ spodní kryt motoru - celý žlutý nebo jen částečně, s popiskem či bez.
2/ přechod kamufláže na nasávání do kompresoru a přechodu do trupu.
3/ barva vrtulových listů - RLM 70 nebo černá?
4/ popisky a případné špeky obecně
Tím jak měl Marseille tři vizuálně podobné stroje a často je na fotografii jen část, nedokážu odhadnout, co k čemu patří. A tak dám na radu zkušenějších...
Předem díky za pomoc
Honza M.
Jozeff66 píše:Tu fotku mam(najskor kolorovanu) ale na oboch vidno liniu medzi farbami vidno nieco ako steceninu.Na tvojej nieco ako linku medzi dvoma farbami.Netusim na kolko su fotky upravene.Z fotky nieje poznat o ktoru masinu sa jedna.Myslim,ze je to iny stroj.Budes si musiet vybratA vrtul.listy boli u vsetkych lietadiel LWF RLM70.
Martinicky Vladimir píše:A co tak masinu W.Nr. 8673..?
Uživatelé procházející toto fórum: dmoravan a 8 návštevníků