Vzal jsem si do konce tejdne dovolenou, abych mohl co nejdřív zase čeřit vody v Augsburgu... S písařem Gruppe a ostatníma, co milujou malý, krásný a hbitý 109ky.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Hansi pěkně kvačíš k cíli jen co je pravda. Já mám letos asi fakt rok blbec. Jak potkám bacil hned na mě skočí takže mám od včera zase šišku jak pátrací balón ,z nosu okap a v krku šmirgl 40ku. No dnes jsem nicméně zase tenhle temelín vytáhl a slepil konečně trup. I když ho Pavel vyztužil stejně to byl trochu boj. Myslím ale že Mr. extra thin v kombinaci s vteřiňákem bude ok. Taky jsem musel rozříznout křídla u kořene a roztáhnout destičkou od náběžky do půlky profilu křídla. Zrovna jsem trup potmelil a nechám do zítřka zaschnout.
Přílohy
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Díky Laco, je tam klasicky hodně prasárniček, ale jako celek to nevyznívá špatně. Odmaskoval jsem veškerý zasklení a vypadá to zase o trochu líp. Horní díl kabiny a anténní sloupek jsou jen nasucho na zkoušku. Za chvilku se chystám na delikátní přilepení spodních leptaných antén FuBl. To je tak tenoučký až hrůza...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
Mazec kamaráde Až já budu v tomhle bodě budu šťastnej jako blecha. Mám přeryté jedno křídlo a pomalu postupuju k druhému.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard