petr mikloš píše:No ještě to budu dobrušovat není to úplné finále ale to makro ukáže fakt všechno . Ve skutečnosti ta štěrbina má 4mm a na té fotce 18mm. A ještě dotaz na tu mřížku Little Miss Mischief 42-97880 tuto mřížku už měla? A ty fotky těch detailů to je paráda
Markus píše:misak prečo mi to robíš. teraz musím upraviť svoju SB-17. teoreticky by sa to mohlo zašpiniť pri poruche motora -nie? ak prdnú zadné valce.
Markus píše:preboha to nie. proste si prevtelený mechanik od boeingu- inak to nevidím. B-17 a A-6 sú moje lásky. ale na teba nemám.![]()
že je to len 9 valec som akosi pozabudolmoja chyba.
PS: tipujem asi k B-17 máš všetko čo bolo vydané v najbližšom okolí však
petr mikloš píše:A teď potřebuji poradit. Jde mi o horní střeleckou věž a prosklení nad prostorem radiooperátora. U té věže mi jde o výšku. Revell má prosklenou část usazenou na vyčnívajícím lemu a to mi ta věž přijde hodně vysoká tak jsem uvažoval lem odstranit a věž usadit přímo na trup. A u toho prosklení mi jde o to že revell nabízí tři varianty prosklení a nevím kterou použít na Little Miss Mischief. Za každou radu budu vděčný ať se můžu posunout dál .
petr mikloš píše:A teď potřebuji poradit. Jde mi o horní střeleckou věž a prosklení nad prostorem radiooperátora. U té věže mi jde o výšku. Revell má prosklenou část usazenou na vyčnívajícím lemu a to mi ta věž přijde hodně vysoká tak jsem uvažoval lem odstranit a věž usadit přímo na trup. A u toho prosklení mi jde o to že revell nabízí tři varianty prosklení a nevím kterou použít na Little Miss Mischief. Za každou radu budu vděčný ať se můžu posunout dál .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků