Jen poznatek: Setter aplikovaný přímo z lahvičky se jeví až moc (k laku) agresivní. Doporučuje se jej naředit vodou, třeba i 1:1 (jestli je to ale problém všech lahviček, to nevím).
tak mam konecne zadekalovane robi mi to riadny problem, niektore dekale su miestami lahko skrcene ale to uz neriesim, som vlastne rad ze to takto dopadlo, cakal som horsie, vodicky som pouzival Setter a Softer a dekalu su Begemot + Gawa tie ruske dekale su velmi citlive na vodicky , naopak gawacke su velmi odolne, az moc, niekolko krat som nanasal Softer a nepomohlo u rusakov som musel velmi jemne potret dekal a aj tak ho zoskvrcalo par foto
Toto bude pekné. Na poslednej fotke sa mi zdá že tá ruská "trikolóra" na výškovek je dlhšia ako na predchádzajúcej fotke. Možno je to klam, možno to tak má byť. Foto skutočnej mašiny som nevidel.
s těma obtiskama od begemotu je potřeba dělat bez chemie.já taky dvakrát měnil znaky na jak-7 než mě kámoš upozornil jak se věci mají.vypadá to ale parádně.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
len som trosku sklamany , preto ze som ho chcel mat viac olietany a po filtry a laku to vsetko velmi zjednotilo, a to som ho vcelku dost vysisoval ale celkom sa to aj mne paci, vdaka chlapi povzbudite ked treba