Trochu jsem pojel. Naistalovány Aires šachty a vše slepeno dokupy. Problém je se zadní částí kabiny od Wolf packu. Je zažloutlá a malá/zdrclá. Buď nějak upravím tu ze stavebnice, nebo udělám pozdější Model 11, s kabinou jako má Model 21.
Velmi se mi líbí to rozbití barevného povrchu uvěřitelnými flíčky. A líbí se mi i barvy, přestože se přikláním k teorii vyšisování barvy na vrchních plochách v místech, kam nedosáhla hadra. V každém případě posílám fotku té hadry, Ne kvůli přestříkání, ale kdyby se nepodařil vyřešit problém se scvrklým dílem kabinky, tak ubrousek v Herkulesu to jistí. Já tu konverzní sadu mám taky a matný odlitek kabiny mne přivedl na myšlenku použít originál Tamiyu s odleštěným rámováním. Jo a jen pro jistotu pripomínám , že hranatá díra za opěrkou hlavy by se měla před barvením ucpat. (kulatou anténu montovali až na další verzi)
Tu díru ucpu, kabinku budu řešit úpravou kabinky Tamiya, zkošel jsem to na poškozené a lze to odbrousit a vyleštit.
Ta teorie o zaplachtování , asi nebude přesná , jelikož je na fotkách vidět rozhraní barev přesně uprostřed hinomaru a i vespod letadla. Na křídlech není vidět,aspoň na fotkách které jsou známé. Bohužel na Model 11 nejsou fotky moc kvalitní. Dole by asi nevyšisovalo, tam slunce nesvítí Zvláštní je, že to od č.47 mašiny nemají.