další pokrok - za dnešek mám vnitřní instalaci hl. podvozku a základní barvení, ted schne olej a zítra ho budu vymývat.. .
Draken152 píše:Takto to tam sedí...Kabina sa dá trochu roztiahnuť ale ten rozdiel je už moc....Skúšal som tam aj pokusne nalepiť z vnútra plast s presahom ako si navrhoval ale proste kabinu tak neroztiahnem...
Potoxon píše:Tady jsou slíbené fotečky na pokroucené destičky, z kterých bych rád vysochal JU- 88 G-1.Otázka je zda se mi to podaří.
![]()
Začátek bude pozvolný, protože mám momentálně rozdělán VAKU He-219, který bych rád dotáhnul do konce, než se plně rozjedu a budu se věnovat tomuhle kousku. Mimochodem mě k tomu, abych sem dal stavbu, uvrtal petr21, takže když tak bijte jeho.Pomoc a podpora je vítaná, kritika povinná, ať se to na JU-88 alespoň trochu podobá.
Desertmen píše:A co tu kabinku vylit polyuretanem, zaformovat, odlit si kopyto a pak si přetáhnout novou kabinku??zvětši se ti o tloustku pouzite folie na obe stran trupu...
Lada
Draken152 píše:Desertmen píše:A co tu kabinku vylit polyuretanem, zaformovat, odlit si kopyto a pak si přetáhnout novou kabinku??zvětši se ti o tloustku pouzite folie na obe stran trupu...
Lada
Dobre riešenie, vedel by mi s tým niekto pomôcť??? Nemám s tým žiadne skúsenosti.....
Tom.Vrabec píše:Souhlas kluci, určitě roztáhnout o víc než jen tloušťku fólie...
Jiři díky za fotky a inspiraci k podvozku, to máš tu RLM02 tak fest naolejovanou (jako zatmavenou olejem)...?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 177 návštevníků