Miško píše:Tak jsem si jednoho "nadrátkoval". Svíčkový jsem vzdal, zkusil jsem 0,2, ale lepší by byl tak 015.
Zkus dratky z PC kabelu treba k tiskarne ... Jsou tak jemne a vlasove, az se prehlednou ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Dík Petře, mám někde jistě i tenší, a ještě mám taky bordel na stole a všude kolem... stačilo by mi je najít... Ba ne, myslel jsem to i trošku jako ev. typ pro ostatní. Michal
Kužele jsem vyhodnotil jako shodné s Ju 352 a taky s Do 17 P/M/Z. Takže je mám připravené i pro Do 17 od RS models, ty ve stavebnici jsou tvarově mimo.
Karel to trochu popletl, dělal jsem jenom kužely, a ty vlastně taky ne, protože si je udělal sám a já jenom odlil. Uvolnil je k dalšímu prodeji, takže jsou ev. k mání.
Jano, Jardo, nerad zklamavám záujemce o motory. Zatím nemám, ale jednou... i na ně přijde řada. Hodí se i do Constelejšnu který chudák leta čeká (dvacetdevítky taky čekají, jasan). Dodělal jsem teď GR-14 R,(nemám čas fotit) a pokračuju na R-1340, a možná už jsem měl mít hotový Titan (jako Jupiter, ale sedmiválcovej). A dál... tuším že Karel Pilát čeká na BMW 132K, a pak bych nejraději nějakýho Waltra, či Avku.