robert.vančata píše:... Plooskie si je v hrubých rysech vědom, že sběrače nábojnic na fotce nejsou a návod LL je spíš zámiňka si
ty futrály vyrobit a aplikovat na jedno ze svých Zer, aby se lišilo. Situace podobná "pivnímu Spitfiru"
Je dost pravděpodoné, že kamera nahrazovala reálnou střelbu, tak bych osobně nedával kameru a sběrače nábojnic na 1 model,
ale na 2. Vice k těm sběračům SZ
Rám kabiny má strženou barvu na kov, ne na šedou - tovární zbarvení bylo už zelené a to se někdy velmi výrazně z kabiny loupalo.
Ano, jsem si vědom že na fotce nejsou

Musím tedy přiznat, že když jsem tu fotku uviděl poprvé, tak jsem je tam poměrně jasně viděl

Ale už na druhý pohled jsem zaznamenal smutnou pravdu ...
S tou kombinací kamera /futrály máš asi pravdu, ALE! Instalace futrálů asi nebyla klik-klak systém (35 šroubů na každý), takže myslím, že leckterá mašina to klidně mohla nést najednou - než by se sundávali s futrálama(?)
Tohle už asi nikdo nikdy nedozví, pokud se neobjeví jasná fotka ... čemuž moc nevěřím. Jak říká klasik - neexistence důkazu není důkaz neexistence

Jinak asi budu muset přehodnotit svůj doposud nekriticky pozitivní náhled na LifeLike Decals. Dělali na mě dojem, že si na tom dávají fakt záležet, ale na tom "Jožově" Zeru jsou ty krpy docela markantní ...