Několikrát jsem se zmínil o špatné velikosti obtisků a to jakoby samozřejmě to platí i o obtiscích na podvěsy.
Ve stavebnici jsou obtisky jen na strany křídel (konce), vnější a vnitřní podvěsy raket a na podvěsy pod sacáky - viz obrázek. Nic víc!
Ve stavebnici je ale asi 9 druhů podvěsů (na velké rakety, bomby, mezi motory atd). Ale žádný další obtisk není.
Kvalita těch obtisků (v měřítku 1/32) je tragická - jsou to jen jakési čáry a provedení ještě horší - je to v jednom dílu...
Začal jsem aplikovat ten obtisk na stranu křídla:
Nesedělo to rozměrově vůbec - šipky i popisky jsou mimo:
Takže jsem to celé sejmul rozstříhal a nějak to tam dal, aby to trochu sedělo (vyfoceno to ale nemám).
Na podvěsy raket na křídla jsem se už pak ani nesnažil ty další "čárové obtisky" dávat.
Aplikoval jsem to pouze na podvěs pod sacáky - kde jsem vycentroval ty 2 zelené nápisy na ty 2 krytky uprostřed, ale jak je vidět, zbytek zase neseděl.
Obecně - vzhledem k tomu, že v samotné stavebnici v podstatě žádné jiné "stencils" stejně nejsou - ani na letadlo, ani jinam, tak mě to na podvěsech moc nemrzí. V konečném důsledku ani ty 2 podvěsy pod sacáky nepoužiju, protože tam budou jiné. Takže toto byla jedna ze SLEPÝCH ULIČEK...