Díky moc pánové, máte pravdu, baví mě to. Snažím se dělat co nejméně chyb, proto to jde tak pomalu, ale i přesto dělám nové a nové postupy, tak se to někdy nepovede a musím znova. Momentálně nejsem ani v půlce cesty, protože až bude hotový trup, vrhnu se stejným stylem i na křídla.
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Díky! Škoda, že ten elán není častější, jinak to hrozně trvá...
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Díky! Dnes jsem pouze podstříkl černou a pak surf (jen na čumák). Objevil jsem pár věcí, které by chtělo opravit, ale teď už na to nemám sílu, vrátím se k nim jindy. Chci se teď vrhnout na "podvěs" bombometčíka.
Přílohy
Tak, po hodně dlouhé době přidávám další postup... Skončil školní rok, takže už nic nebrání tomu, vrhnout se na modely! Dnes jsem tedy začal pracovat na bouli pod trupem - stanici bombometčíka. Provedl jsem stejný postup jako u kokpitu a nyní je už přilepena k trupu. Přední část jsem přilepil disperzním lepidlem (Herkules) abych zabránil zamlžení a zbytek prolil eskem. Nakonec jsem zjistil, že naprosto vše, co jsem vyráběl dovnitř nepůjde vidět, ale lepší, než kdyby tam nic nebylo...
Přílohy
Díky všem! Aspoň mě to povzbudilo do dalšího postupu ...škoda, že nejde do měřítka zmenšit vše, co bych si přál...
Další postup - zabroušeno, zatmeleno, opět zabroušeno a surf. Na čumáku bude potřeba ještě pár drobností opravit, jinak už je ok. Vrhl jsem se už ne střední část trupu, poladil přechod vrata-trup a zatmelil prostor sklopné části pumovnice - její stěny byly bez mezery, proto jsem musel zatmelit spoj dílů. Dále jsem už opravil díru, co byla mezi překrytem kabiny a čumákem zepředu - použil jsem miliput. Ještě to není úplně v pořádku, ale blížím se k tomu. Vespod boule pro bombometčíka jsem vyrobil nový kryt díry pro tažnou tyč a před štítkem je odmrazovací trubice. (o nezabroušených vtocích na bouli vím, přijdou ještě zabrousit)
Přílohy