Já tě dám zkurvit, škoda že jsi to neřekl ve středu A to ještě plánuju ex naší UM až jednou bude od Edy, a samože ve stejných barvách, tu taky přestříkali. Třetí Mig a to trupový číslo TZ-357 zůstal šedivej,a na velmi krátkou dobu měl kombinaci znaků Mali na křídle a českej znak na SOP.
Super to vypadá... Moc lidí exoty nestaví, takže palec dogury Jen to nech hezky lesklý, když to tak bylo, maťaři ať matujou svoje výtvory. A klidně to můžeš přihlašovat do soutěží "letadla českých pilotů", budu Ti svědkem že dva z nich na tom tam lítali
kola - dodělání ztlačení pneu - pozor Včera jsem lepil Brassin kola, na kterých jsem udělal lehké zploštění pneu broušením a dostal se do prekérní situace, protože jsem podcenil Eduardy
Pokud si uděláte stlačení pneu a slepí se pneu i s brzdičem dohromady ,tak je to na 99% v prdeli, protože brzdič má tvar díry jako čep na podvozkové noze - tvar písmene D. No a pak zákonitě po nasazení na podvozek vyjde zploštění pneu třeba nahoře místo dole a otočenej brzdič Prostě celá sestava kola s brzdičem nejde nijak pootočit na čepu aby se to srovnalo.
Řešení: - udělat prosednutí pneu , brzdič nalepit na čep podvozkové nohy a až poté nalepit pneu na brzdič tak aby bylo zploštění tak jak potřebujeme. Toto řešení platí jak pro plastová kola ze stavebnice tak hlavně pro Brassin kola a to jak pro přední tak i hlavní podvozková kola. U Předního je to ještě složitější, tam je nutné si dopředu slepit komplet kolo, nasucho ho usadit do vidlice a naznačit si místo pro zploštění.
Možná si většina z vás řekne, co to tady píšu za kraviny, ale já si přidělal včera práci tak na necelou hodinu. Tak ať nedopadnete jako já.
Šlo i nešlo, všechno ale jde . Když to Jirko převrtáš tak tě bude kolo vyloženě vaklat na čepu a bude se těžko honit geometrie. Taky sem byl nucen to tak udělat a nic moc výsledek, kolem čepu v brzdiči je vidět docela lochna Pro příště už vím co a jak .
A kolo, kolo se stlačuje neee ZTlačuje Za lekci češtiny beru na MB kotel (pro neznalce hanáckého dialektu panák). Možem u něj probrat ty piloty. A od teď už nejsu na příjmu
Cece a ja myslel ze jsi talent na ublizovani modelum i po vlozeni do krabice ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...