Díky za odpověď, že to úkol není snadný jsem si vědom, jinak už bych to našel na googlu nebo knihách

Ten B3+IN se mi zdá, že má starou kabinu s jedním kulometem.
Ta druhá fotka, to je vážně k vzteku ta plachta přes kabinu

Draken152 píše:Tak skončil som skôr ako som začal, po premeraní mám trup na JU-388J o viac ako 10mm kratší...Na stavbu ala Petr nemám....
Draken152 píše:Tak skončil som skôr ako som začal, po premeraní mám trup na JU-388J o viac ako 10mm kratší...Na stavbu ala Petr nemám....
Jozeff66 píše:Venuj sa 190.
petr21 píše:Resinová obluda je oboustranně prolitá dvousložkáčem a odfrézoval jsem i kokpit. Ten vznikne kompletně nový z hromady plastových destiček, pravděpodobně vlastních leptů a dekálů. Když jsem viděl, jak moc je tam skrz skleník vidět, tak si dám záležet a naštěstí díky pomoci z Rakouska mám i dostatek podkladů.
petr21 píše:Draken152 píše:Tak skončil som skôr ako som začal, po premeraní mám trup na JU-388J o viac ako 10mm kratší...Na stavbu ala Petr nemám....
Otázka je co s tím budeš chtít dělat. Jestli řezat nebo ho postavit krátký. Řezničiny si na něm i tak užiješ víc než dost. Docela by mě zajímala fotka od Jirky na které bude délka trupu dobře vidět.Jozeff66 píše:Venuj sa 190.
Neprovokuj a raději opraš a postav tu svoji G-10
G-1 už vypadá jako Junkers. Potřebuju doladit spoje u trupu, usadit kabinu a pár drobností a můžu začít barvit.
Resinová obluda je oboustranně prolitá dvousložkáčem a odfrézoval jsem i kokpit. Ten vznikne kompletně nový z hromady plastových destiček, pravděpodobně vlastních leptů a dekálů. Když jsem viděl, jak moc je tam skrz skleník vidět, tak si dám záležet a naštěstí díky pomoci z Rakouska mám i dostatek podkladů.
Karel Pilát píše:To vypadá hodně zajímavě, držím palce a jsem zvědavý na výsledek. Ju388 je nádherný éro.
Draken152 píše:To meranie trupu bolo len pokusne, priorita je zatial inde. Rozmýšlal som ešte nad jedným riešením, čo tak odrezať kokpit a zadnú časť a proste ju dať na trup Dragonu... Celkovo tá stavebnica vychádza z Dragonu takže by to mohlo sadnúť a dlžka by bola OK.... Veď tak sa predsa Ju 388 vyrábalA ešte by to bolo možno aj jednoduchšie ako sa párať stým resinom...
Ak by mi niekto pomeral šírky a výšky trupov oboch stavebníc v mieste napojenia bolo by jasné či je to možné
hans dlouhán píše:Vyděržaj pioněr
Tom.Vrabec píše: . . . ty "rovné hady" na trup bych možná zvážil vymaskovat nějakou tou plastelínou...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků