Máš recht, s hnědou je to fakt super. Zde má interpretace.
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Krátký letní report - mám pocit, že nám to ve fabrice opět trochu usnulo
Na našem víkendovém klubovém letním Patláku jsem oba modely zalakoval a nanesl všechny obtisky a popisky. Část Patláku jsem pak pracoval u konkurence v továrně Avia, protože jsem už nenašel morál pokračovat s Fw190, ale i tak jsem myslím docela pokročil.
Jirko díky za posun. Já teď pracuju střídavě v Augsburgu a Brémách. Ale v tom vedru mě to moc nebaví.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Aktuálně se zdá, že bych mohl mít připraveno na nástřik finální vrstvy lesklého laku. Cesta je ještě dlouhá, protože mým tempem to opravdu nejde nijak rychle, ale cíl je už "kousek za obzorem"
Až dodělám tyto Fw, tak se asi rovnou přesunu do výroby v Augsburgu s 1/72 Efky od Eduardu...
Pánové prosba, před pár dny jsem tady někde zaregistroval zmínku o článku ve starším eduardím infu ohledně přídavného pancéřování u fokoušů, někdo tady dával číslo infa, bohužel už to nemůžu najít, mohl by mě někdo nanavigovat o které číslo infa šlo? Díky moc . Jediné co vím, tak že v aktuální nabídce archivu to číslo není....
Google mně nenapadl, většinu mám na externím v záloze, jen to najít Netuším kdy s infem začali, mám to od 2012, ale sem tam mi nějaké numero chybí... Jdu dráždit google
Léto plynule přešlo v podzim a ten nezadržitelně směřuje k zimě, venku sníh a mráz. Výroba v továrně se ale nezastavila, pouze mírně zbrzdila.
Aktuálně mám na D-9 i A-8 hotový wash, chybí dopatinovat pouze podvozky (kola, šachty, podvozkové nohy). Dále by proces výroby ve výrobní hale měl pokračovat lehkou patinou a dokončením detailů.
Zdá se, že do svátků jara - Velikonoc - by možná mohlo být hotovo…
Jirko paráda. Já jsem teď zaneprázdněn rekonstrukcí bytu u dcery. Ale pomalinku dělám na všem rozdělaném
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Tak to vypadá, že se přes všechny odbočky, okliky, úskoky a ústrky nevyhnutelně řítím do finále. Dneska to ještě zkusím vylepšit nějakým decentním vočouzením od vejfuků a pak už bude doufám finální montáž.