Jihomoravská buňka SPL Liberec
Hotovo 2021: Me 262B-1 1/48 Fw 190A-8/R-2 1/48 Bf 109G-6 1/48
Hotovo 2020: P-51D 1/48 He 111H-16
Hotovo 2021: Me 262B-1 1/48 Fw 190A-8/R-2 1/48 Bf 109G-6 1/48
Hotovo 2020: P-51D 1/48 He 111H-16
hans dlouhán píše:A k***a! Tak si radši voblíknu klasiku: oranžový triko Messerschmitt...
Tom.Vrabec píše: Laco, to nýtování vypadá moc hezky...ty 0,65 kolečka od Douska jsou obecně použitelné pro německé letouny, nebo byste kluci doporučili ještě nějaký rozměr?
hans dlouhán píše:Krásný nýtováníTo mě zrovna moc nejde...Fotky asi máš, ale ať je to pohromadě:
petr21 píše:Nádherná práce. Mě to nýtování teprve čeká. Když jsem stavěl A-4 od dragonu, tak mi ne zrovna ideálně nesedělo napojení motorů a spoj křídla s trupem. Od té doby používám metodu, kdy vyztužím trup i křídla a nýtuju až slepený model.
hans dlouhán píše:A k***a! Tak si radši voblíknu klasiku: oranžový triko Messerschmitt...
David Lengyel píše:PS: V restauraci Matylda naproti nádraží seděl mezi třetí a čtvrtou hodinou hlouček modelářů, přičemž jeden z nich měl oranžové triko s logem Messerschmitt. Tato parta zapomněla na okně ultrazoom fotoaparát, který uschovala obsluha. Snad se šťastně shledá s majitelem.
Lucik píše:Petr, dik. Co myslis prosim vystuzenim trupu a kridla? Je to dodatocne upevnenie korena kridla k trupu ?
markus.c píše: . . .
Lucik píše: . . .
ondrej píše: . . .
markus.c píše:hans dlouhán píše:A k***a! Tak si radši voblíknu klasiku: oranžový triko Messerschmitt...
Ahoj,na E-Dayi jsem nebyl,ale netýká se tenhle komentář někoho z Vás.David Lengyel píše:PS: V restauraci Matylda naproti nádraží seděl mezi třetí a čtvrtou hodinou hlouček modelářů, přičemž jeden z nich měl oranžové triko s logem Messerschmitt. Tato parta zapomněla na okně ultrazoom fotoaparát, který uschovala obsluha. Snad se šťastně shledá s majitelem.
Uživatelé procházející toto fórum: Tchert a 14 návštevníků