.... krása , hlavně vydrž, piplačka je asi dost úmorná . Skvělý výsledek. Je mi bohužel jasný, proč jsem od Tebe neviděl hotový modýlek už hodně dlouho .... písnu SZ .
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Michale... Karel Pilát už mě taky odhalil - "ty nelepíš..., že jo..., ty jenom vymejšlíš tydle kraviny", když jsem mu jednou popisoval jak "perfektně" mám vymyšlený další kola.
Dúfam Vlado, už to mám jak lietadlá, hromada rozrobených a nič dokončené. Ale tento musím. Začal som asi pred dvomi týždňami. Ukrutná piplačka s tými výstupkami a aparátmi na tom čelnom kryte. Teším na tie kombinované pružiny ventilov a tie dve "garáže" pod nimi. Ešte neviem jak na to...
Miško, ty seš snad hodinář nebo chirurg. Jak dokážeš takhle čistě vykrouhat všechnu tu droboť na reduktoru přesahuje nejen mé schopnosti, ale i představivost.
Dík Sure, to je tam všechno popřilepovaný, čtverečky, trojúhelníčky, kolečka, válečky..., žádná zvláštní věda, spíš je to náročné na nervy. (zvlášť manželky)
Honzo mám poopravený GR K-14, kterého byl Piaggio licence, P. měl jiný tvar reduktoru - jestli se ti chce hrát..., nebo "někdy" určitě taky na něj dojde. Michal