Paráda kluci Já si zkusím ještě jednu "advetůrku"... Koupil jsem Novej přebal dětem do kroužku a tak můžu znárodnit Jaka ze starýho tvrdýho plastu... Zbudou klukům obtisky na bílou 100 a já se pokusím o "Normanďana"
Nevím, ale jak to budu dlouho schopen stavět. Žena totiž dnes nakupovala v Lídlu
Naposledy upravil JimiX dne 23 bře 2020, 17:42, celkově upraveno 1
Na Jaka mám hezkou vzpomínku. Jako kluk asi třináctiletý jsem se osmělil a napsal do Směru prosbu, zda by mi ho poslali na dobírku (páč u nás nikde nebyl k sehnání). Odpověděli, že nemají zásilkovou službu ale těší je můj zájem a přibalili výlisky, návod a obtisky! Sice nebyla krabička ale měl jsem stavebnici v podstatě za korunu. Náležitě jsem si jí vážil a napatlal to Unikolkama jak nejlíp uměl
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Máme dalšího "spolustavitele" Robert Kučera se pustil do MS. 225. Protože je, ale ještě o hodně chytřejší, než jeho mobilní zařízení, tak jsme se domluvili, že budu jeho stavbu prezentovat já. Hodně zdaru Robe Takhle to u něj vypuklo :
Díky. On si to "vočuchá" sám. Každou chvilku sem nakukuje. Jen ty fotky ještě pořád nemá jak sem postovat. Ještě že má úžasnou manželku s chytrým mobilem Jinak Vašku super retro počtení. Díky moc
Naposledy upravil JimiX dne 23 bře 2020, 17:08, celkově upraveno 1
Žjoooovááááá-..... CR-42 Falco ... to jsem kdysi dostal na vánoce.... A pro dnešek končím, jedu do zaměstnání.... ... tak ješt Bristol Bulldog Mk.IIA ....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tak o LeO premejslim uz delsi dobu. O tech Franticich ale vuuuubec nic nevim. Kdyz se podelite o to jakou barvu kam, tak bych se pridal. Jeden pytlik jsem predal dneska postakum a jeden jeste mam. Nemam dekaly a navod ale asi to vyresim maskama. Tam bych Vas pak obtezoval otazkou na velikost znaku.
Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Ať stavim co stavim stejne to zmrvim...
Na stole : Zachrana Do335A-12 1/48 Monogram 1x Ju88G-1 vaku 1/48 1x He 162 Prototyp 1/72 AZmodel, 1x He 162 Nightfigher double seat 1/72 AZmodel, 1x Bf109G 1/47 Eduard, 1x Boulton Paul Defiant Polska vaku 1/72 1x Dornier Do I Wall vaku 1/72