a nemam teda pouzit predsmejd ani na spodnych plochach, kde bude pouzity bledy odtien? tento najbledsi odtien bude pouzity ako jeden z troch odtienov aj na hornej camo, cize by sa to asi bilo ak by na spodu bol predsmejd a na hornej nebol
Nemyslím že by se to nějak pralo pokud na jednobarevný spodek použiješ prešejd a na horní vícebarevnou kamo použiješ postšejd. Horní plochy bych já lehce vystínoval do středů panelů zesvětleným odstínem barev, pak přestřik linek paneláže tmavším mixem hnědočernou + různé fleky a šmouhy na povrchu. Zbytek můžeš dotvořit olejovkou při sttírání olejovky z povrchu.
ano ja tiez pouzivam oba sposobi, len teraz ak bude treba davat vacsi pozor na riedenie farby tak to mi bude robit problem, predsa len to nemam dobre zvladnute na spodne plochy dam teda predsmejd urcite a na horne este uvidim dik chlapi
tak som hodil predšmejd aj zo spodu a dal som ho dost tmavy aby som ho neprekryl, uvidime inak dnes som pracoval s pistolkou ako prvy krat, nie a nie sa s nou skamosit , tak to aj dopadlo ale uz to tak neham tmave odtiene to zamaskuju a trosku som dumal nad odtienmi, skusal som fuknut par konbinacii a tieto mi vysli najlepsie, dufam ze to bude ok
rozhodne si pohľadaj čo najviac obrázkov toho lietadla ktoré budeš robiť-určite budú tie odtiene na každom obrázku trochu iné,najdôverihodnejšie odhadneš odtieň pokiaľ by si našiel obrázok ktorý nieje na priamom svetle. ale pokiaľ si dobre pamätám už som ti posielal adresu stránky,kde boli aj tie nové kamo,a dokonca tam boli rozpísané pri každom aj aké máš použiť farby Akan
Hmm a preshading je kde? V pr...., proto sem psal že je podle mě zbytečnej . Add otisk prstu- nech to zaschnout do zítra, pak vem smirek 2000 hodně vody, opatrně to rozbruš až nebude po otisku památky. Nejspíš se probrousíš na plast. Stříkni surfem, dolaď povrch a znova barvu.