To my řekni , kdo vymyslel takovou děsnou kamufláž??? Je to jak hračka od Číňanů Pěknej exot Marťas Ale hlavně je to změna od těch evropských kamo. Stavba pěkná o tom žádná. Na E-day to povezeš?
Martin1762 - E Day letos vynechávám ve prospěch Dnů Nato v Ostravě. Takže jedině že by jsi zavítal na Pilsenkit, tam bude. Kdo vymyslel tuhle kamo? Těžko říct jestli to byli naši technici když v Mali zprovozňovali Migy, nebo sami místní.
To Petr O. - no jo porád, vám se stejně nikdo nezavděčí , hlavně si hlídej atomy aby se neplašily
To Palko, myslím že budeš sklamán, wash sice nějaký bude, ale to je vše, mašina byla nově nastříkaná, spíše lesklá a dlouho nevydržela chudinka.
Všichni tu obdivují jak je ta kamufláž zajímavá a raritní, to jistě je, ale mě se, upřímně řečeno, Tvá volba moc nelíbí. Viděl jsem na jednadvacítkách plno hezčích. Tahle vypadá jak hračka z Číny, čímž ale ani v nejmenším nezpochybňuji její autentičnost. Jen můj názor. Ale jinak krásná práce, klobouk dolů.
Modelů jsem už nakoupil plno, teď si ještě musím koupit lepidlo...
Díky za názor, a beru ho, ne každému se exoti libí. Mě se poslední dobou přestávají libit majoritní užovatelé a tak hledám něco co má pár lidí nebo nikdo. Alespoň si modelu všimnou lidi na stole, třeba právě proto že vypadá jak hračka z Číny. Že bych si střihnul časem další MF tentokrát jako Sheynang F-7III Čínské národně lidové osvobozenecké armády?
Ako si prosím robil značenie a aké farby použil. Inak veľmi pekný exot. Iní by na také niečo nenabrali odvahu a som všetkými 10 za číňana i keď si myslím, že u nich sa nedá hovoriť o minorite keď tam bolo cca 8.000 ks skôr by som asi povedal, že sú na 1. mieste v rebríčku užívateľov.
Čína sice měla a má hodně derivátů Migu-21 ale verze J-7III byla bezličenční kopie MF a těch asi moc neměli.
Barvy a označení - vše je nastříkáno přes masky vyřezané na plotru. Barvy na kamufláž jsou tmavá zelená je C 17 - RLM 71 , tmavá hnědá - Brown C7, písková je IDF C 313 + trochu růžové, jedovatá zelená je mix Green C 6 + žlutá a modrá je mix C 34 Sky blue + bílá . Poměry nevím, prostě jsem to míchal v kádince podle fotky a pak nalil do bralenek.