Namesicniiik píše:To sedan1: super noční Hurouš!!
sedan1 píše:Namesicniiik píše:To sedan1: super noční Hurouš!!
Díky, po 30 letech dokončen
Dr. zvied píše:to sedan1:
Pěknej Hurikánek. I ta parta kolem. Já jsem si to myslel, že to bude Karel (ten s tím krytem). Už když jsi ho tam postavil prve. Ta malá kokarda na boku trupu mě do očí vůbec nebije.
Dr. zvied píše:Ale kdež. Karel se už prve objevil v příspěvku na straně 135. Akorát ještě nebyl naložený v láku.
Někde se to tu už psalo, že prebaluji, směr, kovozavody a snad i něco od edu. Jsou snad někde že střední Moravy, ale nevím to jistěKLuK píše:Taky jsem na ty stavebnice narazil. Našel jsem sránky "výrobce" a podle fotek dílů stavebnice to vypadá na starý "dobrý" Směr. Nechci nikomu křivdit, ale vypadá na to na původní výlisky se všemi chybami , doplněné novými obtisky a maskami pro nastříkání kulatých zadních okének na původní kabinu. Ale možná se mýlím.
Nakonec, tady je odkaz na stránky, tak se podivejte sami:
https://shop.sabrekits.cz/10866,cz_pipe ... rvice.html
Dr. zvied píše:Pánové, právě jsem si otevřel mail od Artura. A jestli jsme tu rozvedli debatu o tom, kdo vyrábí Pipera ve čtvrtce, tak jsem tam našel toto:
Sabre Kits 1:48
Piper J-3 Cub in US Service (04001),
Piper J-3 Cub International (04002),
Piper J-3 Cub over Europa (04003).
Zkoušel jsem najít více informací o těchto modelech, ale našel jsem jen boxarty na scalemates (ten luftwaffácký se mi sem nepodařilo vložit) a vůbec nejsem moudrý z toho, jestli se jedná o novou stavebnici, nebo přebal Hobby Craftu. U Artura chtějí za kus 390,- Kč.
KLuK píše:Ještě se vracím ke stavebnicím od Sabre Kits. Jako obchodní příležitost to není zase tak hloupý nápad. Jenom si myslím, že by bylo vůči zákazníkům fér, napsat na krabičku toho Pipera správné měřítko a do popisu ke stavebnici na domácí stránce podrobnější popis. Něco v tom smyslu, že se jedná o díly Směr a popřípadě, co je tam navíc. O přebalování stavebnic je sice psáno na úvodní stránce, ale toho si nemusí každý všimnout a navíc je text hodně obecný.
marek píše:KLuK píše:Ještě se vracím ke stavebnicím od Sabre Kits. Jako obchodní příležitost to není zase tak hloupý nápad. Jenom si myslím, že by bylo vůči zákazníkům fér, napsat na krabičku toho Pipera správné měřítko a do popisu ke stavebnici na domácí stránce podrobnější popis. Něco v tom smyslu, že se jedná o díly Směr a popřípadě, co je tam navíc. O přebalování stavebnic je sice psáno na úvodní stránce, ale toho si nemusí každý všimnout a navíc je text hodně obecný.
Na sociálních sítích již delší dobu prezentují, včetně infa o tom, že je Směr/Heller ...
https://www.facebook.com/Sabrekits.cz/p ... 595533233/
standaslechta píše:marek píše:KLuK píše:Ještě se vracím ke stavebnicím od Sabre Kits. Jako obchodní příležitost to není zase tak hloupý nápad. Jenom si myslím, že by bylo vůči zákazníkům fér, napsat na krabičku toho Pipera správné měřítko a do popisu ke stavebnici na domácí stránce podrobnější popis. Něco v tom smyslu, že se jedná o díly Směr a popřípadě, co je tam navíc. O přebalování stavebnic je sice psáno na úvodní stránce, ale toho si nemusí každý všimnout a navíc je text hodně obecný.
Na sociálních sítích již delší dobu prezentují, včetně infa o tom, že je Směr/Heller ...
https://www.facebook.com/Sabrekits.cz/p ... 595533233/
Prezentace na sociálních sítích je hezká věc. Ale když Hasegava dá na krabici logo Směru tak projevuje jistou slušnost všem zúčastněným.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 181 návštevníků