Hansi, ta červená 1 je teda parádní! Vyhnu se předvánočnímu shonu a dovolím si zaslintat už teď Pár fotek ze stavby E-7, až na rozdíly dané verzemi, je to jak přes kopírák s předchozí stavbou E-3. Včetně podměrečné brassinové vany kokpitu Aby to nebylo úplně trapný, snažím se fotit hlavně úpravy, který jsem nezdokumentoval minule.
Přílohy
Oddělená a nastavená výškovka, šachta ostruhy, nové čepy táhel na směrovce.
Tohle už tu taky bylo, přejděte prosím do další místnosti.
Chladiče mají ztenčené zadní hrany a upravené boky, das Karlloch pouze na levé klapce.
Zepředu stačí trochu ztenčit, zakulatit "náběžky" a vytvořit v koutech rádius.
Tentokrát je deska nejen nižší, ale i užší. Takže dvě dávky. Nebyl čas hádat, kdo je kdo.
Ty drobné úpravy to pěkně oživí. Sleduji bedlivě a inspiruji se na ty své plánované kousky.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
jedna kontktní fotka - právě sem se dozvěděl, že Eduard vydá Bf109 V14 - takže každej, kdo zatouží mít tuhle červenou krásku si ju ted postaví bez větších obtíží
tak spíš už několikátej - jeden kolega Kocour.du je už stavěl v roce 2017, poskytnul mi pár rad, na co si dát pozor a taky nějaký nákresy. Ale ano, máš recht, my sme si tím prošli pěkně po neupravené pěšince, kdežto ostatní budou mít vyasvaltovanou silnic. Nicméně se těším, až to tu někdo rozbalí a budu mít možnost to porovnat
Jj Jirko máš pravdu. Dušan i ty jste odvedli kus poctivé modelářské práce. Pokud ji Eduard opravdu vydá a bude to opravdová V14 ne jen E a dodosam tak si ji koupím a postavím. Opravdu se ti to parádně povedlo a já se tvému umu opět
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Jiřino, netřeba smutnit. Tvoje V14 je originál každým coulem a vypadá parádně. A až se za pár let naučíš dávat větší fotky, bude vypadat ještě parádnějc...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...