Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Díky kluci. Jde vidět že je celkem hodně tmavá na bocích trupu, mohl jsem přidat s RLM 71. Teď už to nebudu řešit, mám hotovo Každopádně se ještě několikrát do tohohle tématu vrátím. Je to tady nakažlivé Teď budu zase potichu sledovat
Moc pěkné, inspirativní (za tak krátkou dobu) a nakažlivé! Mohu se zeptat jaké barvy jsou použity (výrobce) a jakou pistolkou a tryskou (průměr) jsou ty piškvorky stříkány? Eduard vydal Fw 190A-4 1:48 s přibližně podobnou piškvorkovou kamo, určitě by jim to vedle sebe slušeno... A v tématu stavby 190tek by byli také hodně potěšeni...
Jsem rád že se líbí, dekuji nevím jestli jsem to psal, ale kamufláž vybrala moje přítelkyně. Asi jí budu poslouchat ve výběru častěji
Láďo já používám výhradně gunze C a pistol Iwata HP-BH 0,2 mm. 190ka je fakt pěkná a určitě by to byla fakt pěkná dvojka , ale moc toho času teď nebude, už dělám Mustangy.
To já dělá většinou, pokud nemám absolutně jasno, nechám výběr na ženě. Třeba udělám předvýběr (VLR Mustangy mám tři označené markingy) a ženino nezávislé oko to pak rozsekne.
Koupím dekály, které vyšly jako příloha Kagera Topdrawings 4 na Bf 109E v měřítku 1/48. Jedná se mi o mašinu s označením S9+GT. Zrovna se mi podařilo strhnout páskou vosu z čumáku a potřebuju ji rychle nahradit.
Díky. Honza.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...