Milan Kuliffay píše:Mitsubishi Ki-15 I Babs 1:72 Hasegawa
Zdá sa to iba mne, alebo je znázornenie rámovania kabíny od výrobcu urobené zle?
Ten spodný okraj rámovania by nemal byť predsa len trochu nižšie?
Josef Steinocher píše:DEAD:
Zdravím
Myslel jsem toto:
DEAD píše:Milane, s tou Manii/ Hasegawou je problem prave v kabine. Cloveku to neprijde, dokud nema srovnani s dalsimi.
Delal jsem masky na vsechny dostupne a tato ma kabinu pomerne dost mimo. Je mala, uzka a i nizka. Odpovida spis meritku 1/80 pri srovnani s modely od Arii.
Ramovani vyskou odpovida spise prototypum ci Karigane.
Milan Kuliffay píše:A som tam, kde pred pár dňami.![]()
Budem sa musieť vrátiť k pôvodnému plánu A. Z prevedenia kabíny a rozmiestnenia bočných okienok totiž vyplýva, že táto stavebnica sa najviac približuje k stroju Asakaze.
Z týchto fotografií sa javí, ako keby rozdiel medzi odtieňmi nebol až taký výrazný a kombinácia zelená MRP-420 #21 Midori Iro a svetlohnedá MRP-422 #30 Karekusa Iro by zrejme mala mať na fotkách väčší kontrast.
Kombinácia zelená MRP-420 #21 Midori Iro a tmavohnedá MRP-423 #31 Cha Kasshoku mi zase príde až príliš tmavá.
Po preskúmaní všetkých fotiek Babs a napríklad aj modelov iných japonských strojov z Číny mi to nie je úplne jasné, tak sa pýtam ešte raz.
Kombinácia zelená MRP-420 #21 Midori Iro a hnedá MRP-426 Camouflage Brown je nepravdepodobná?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků