hansp píše:Hezky pěkně, pane vedoucí, jak nástřik, tak kulturní vložka. Nechceš to zhudebnit?
hansp píše:Hezky pěkně, pane vedoucí, jak nástřik, tak kulturní vložka. Nechceš to zhudebnit?
hansp píše:Úkol splněnFotky do galerie dám, až se mi nějaký aspoň trochu yntelygentní povede udělat
Jinak přidávám přehled kiksů ohledně markingu. Na něco na začátku upozorňoval Pufo (díky!) a něco vyplavalo v průběhu stavby. Jako bonus Eduard prohodil ve všech schématech číslování Gunze C RLM 70 a 71, tož bacha. Ale mám původní vydání z r. 2012, tak třeba to v reedici opravili.
Jinak bych si rád prodloužil pracovní smlouvu dalším kouskem, tentokrát provařenej pouštník. Stejnou mašinu už tu někdo stavěl, tak snad neudělám v účetním oddělení fabriky moc velkej bordel
hans dlouhán píše:Jiřino, ukaž červenou karkulku a neser... a na pořádnej fotkách.![]()
Jinak, z kanceláře velitele Geschwader přišel fax s fotkama. Přikládám fota originálu pro porovnání. Případné neshody se vzorem hlaste prosím na oddělení reklamací
v přízemí. Děkuji.
Plus dvě na ostatní stračeny ze stejného stáda a základny.
Osobně jsem spokojenej. Samozřejmě by to šlo líp, ale jak praví císař... pardon písař, mám svoje limity.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 155 návštevníků