Szwarc.Robert píše:Díky kluci, doufám že si právě nepokazím důvěru ve mě vloženouale mě se to líbí

Szwarc.Robert píše:Díky kluci, doufám že si právě nepokazím důvěru ve mě vloženouale mě se to líbí
hans dlouhán píše:Robe, to je parádička, plesnivici bych naopak nechal, lak a následné vícepráce to trochu utlumí.
Jiřino, na V14 taky parádní výsledek a na D-1 myslíš jaký Stammkennzeichen ? A ano, fotky jsou furt mrňavý.
Karel Pilát píše:JiříVránek píše:ale co víc !!! opět s použitím masek od OMASK - sem stříknul Steihoffovu mašinu - práce myslím dopadla obstojně včetně lemů Stammkennzeichen z čehož sem měl asi největší stres
Nejsem němčinář, ale podle mne to není Stammkennzeichen. To jen, aby Dlouhán nedostal vyrážku. Ale povedlo se.
Szwarc.Robert píše:Obtisky mám komplet.
losna píše:Dobrý den, omlouvám se, že vám sem lezu s dotazem, ale je tu největší koncentrace znalců Luftwaffe. Chci se zeptat, zda lze jako RLM 25 použít barvu hoby color H006, jak uvádí Eduard v návodu? Konkrétně u Bf 109 G6 Franze Dörra W.Nr. 411960. Děkuji
Michal Loos
Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 164 návštevníků