Kamufláž je hotová, jsem s ní tak spokojený. Nyní dám lesklý lak a provedu wash.
Vše je stříkáno stříkací pistolí Harder and Steenbeck Infinity.
Jakub Vilingr píše:Kombinace Mr. Paint a H&S Infinity je sázka na jistotu. Při stříkání fleků jsem do Mr. Paint barvy ale přidával ještě ředidlo GSI Mr. Color Levelling Thinner a pak už nebyl problém nastříkat jakýkoli fleky. Teď mi vlastně chybí dostříkat vrtuli odstínem RLM 70 a RLM 21 a jdeme na lesklej lak, wash a pak dekályLaky se chystám použít typ Aqua od Alcladu, ještě jsem s nima nedělal, tak uvidíme, jaká to bude paráda
romanisko píše:Kubo a aky tlak,pomer riedenia a vzdialenost od modelu si pouzil?
Jirkun píše:pro Jakuba:
Krásné maličké fleky! Na levé straně se mně jeví některá místa v RLM76 jemně do zeleno-žluta. Je v tom ještě RLM02?
Asi Grislawski, dobrá volba.
Pavel Šenk píše:Lonestar píše:dotaz na spolustavitele - výfuky lepíte podle návodu?
hraju si s myšlenkou je dát až na nabarvený model = nedávat kruhovou přepážku H59A a tou dírou zepředu je tam pak nacpat (nasucho to jde)
Ne. Již jsem to vymyslel, protože barvit to pak štětcem, to je jako operace rohovky per rektum. Na ten plech jsem sice zapomněl, ale určitě půjde vsadit spolu s výfukem zvenčíJednoduchá úprava a vsadím je až nakonec nabarvené a co jsem zkoušel, když se to dobře řízne, nemusí se pak ani lepit (nebo jen Herkulesem nebo akryl. lakem).
Uživatelé procházející toto fórum: Martin Král a 173 návštevníků