No a když to teda máme uschlý, tak se vrhnem na další masky - tentokrát zamaskovat světlé plochy lomené kamufláže a stříknout tmavou barvou.
No ale věř číňanovi, že to má fiklý dobře? No radši nevěř! Takže bez adekvátního obrázku éroplánu se tahle sešn neobejde.
Než začnu dál popisovat to utrpení, tak rovnou napíšu, že tohlencto výrobce posral, resp úplně to vobanánil... Ty masky (nemluvím o obtiskách) jsou úplně k hovnu (nemá cenu psát to slušně - prostě takhle to je (dámy prominou))!. Prostě:

Poznámka: nelepil jsem tam ty masky podle plánku, ale podle obrázků! A to tak, že jsem vždy tu učitou část masky nalepil přesně tak, jak to bylo vidět na obrázku. No číňanovi to všechno na plánku to sedí dobře a vypadá to ještě líp, tož ale trochu problém je v tom, že to moc nesedí s obrázkem letadla a já su holt obrázkovej, ne čínskej...
Ale postupně:
Tady je takovej zobáček/špička u kabiny:
tak ten tam nebyl (později jsem to upravil):
s prohnutím hřbetu nikdo asi nepočítal, navazování taky žádná hitparáda:
no a tuhle část masek jsem musel zahodit celou - ta neodpovídala ničemu co svět viděl:
Podobně jako tým amerických vědců z univerzity jsem ve svém důkladném bádání jsem dospěl k závěru, že tato část byla jiná a v průběhu let se měnila.
Důkaz místo slibů je fotka, kdy původní (= staší - tedy Early = ranná verze - to je dobrý tenhle mišmaš

a novější (= mladší - tedy LATE = pozdější verze) je tato:
Tuto část jem tedy musel udělat celou znovu - viz později. A aby to nebylo úplně jednoduchý, vybral jsem si tu pozdní verzi.
Naposledy upravil jezekm dne 22 lis 2024, 22:58, celkově upraveno 1