Milan, na ovl. plochach boli farby trochu vysisovanejsie, farba zrejme trochu viac degradovala na platnom potiahnutymi ovl. plochami, vo vlhkom a teplom prostredi !
Nastriekaný zvislý červeno-biely pruh pred chvostom a Hinomaru na spodných plochách krídla.
A teraz by som potreboval poradiť od skúsenejších borcov z tohto vlákna. Pri modeloch lodí som sa stretol iba so znázornením stekancov, hrdze, opotrebovania paluby, prípadne "vysolenia trupu". Ako ale na znázornenie "prevádzkového olietania"? Čo by bolo možné v tomto štádiu čo na Nate mám ešte urobiť a hlavne ako?
Milan, tu je tazke davat nejaky ten spravny navod, to si musis ohmatat nejako sam ! V prvom rade skus urobit stopy spalin za vyfuk. koncovkami...ale nie hned za tymi koncovkami, ale o par mm za nimi. Nejake to oslapanie-odretie farby na kridle v mieste nastupovania pilota do kabiny. Na spodu nosnych ploch, okolo tych prid. nadrzi spary uspinit od prip. unikov paliva, a stopu uspinenia potiahnut az k odtokovej hrane kridla. Ale nie moc. "Backory" kryty podvoz. kolesa uspinit odspodu "nanosmi" prachu-zeminy. Inspekcne kryty motoroveho prislusenstva miestami mierne oskrabat na "kov"...hrany a pod. Inak, treba cely kabat toho modelu zbavit trochu tej "lesklosti"...neviem, co by som este napisal...skus viac zvyraznit spary medzi potahom a ovl. plochami, aby boli trochu viac odlisene od ostatnej panelaze...atd, atd, atd
Naposledy upravil Martinicky Vladimir dne 30 říj 2024, 14:46, celkově upraveno 1
Áno, to čo si napísal by malo byť pre túto mierku hádam tak akurát. Ja som si spomenul ale, že mi svojho času keď som začínal s prvou Ki-27 Josef poslal nejaké podklady a teraz keď som si to znovu prešiel som zistil že tam sú evidentne všetky odpovede na moje otázky aj s pracovnými postupmi.
Takže idem študovať a občas aj niečo skúsim "vyprodukovať".
Milan, nechyba ti kusok hinomaru na lavom kridielku? Inak tie spaliny stacia...menej, niekedy znamena viac! Dobre si spravil, ked si viedol tie spaliny pod kridlo, a nie aj nad kridlo...fotky to dokazuju. A co s tym unikom paliva z prid. nadrzi...aspon to trochu uspin okolo toho zadneho vypustacieho ventilu! Inak neviem ci sa mi mari, ale tie cierne pasky na spodku nosnej plochy, vymedzujuce miesta, kde sa kridlo podopieralo zdvihakmi pri vymene kolies podvozku a pod., neboli cervene?
Hinomaru je striekané, takže nechýba. Len som zrejme trochu blbo osadil masky. Nejaké stekance ešte prídu ... trénujem.
Nakajima Ki-27b Nate 1:72 II
Paneláž zvýraznená komplet, aplikovaných tých pár dekálov a nástrek svetlošedej farby MRP-415 na konštrukciu kabíny. Maskovanie na sklách kabíny tam ešte ponechám, odstránim ho až po finálnom polomatnom laku.
Ale prešiel som si všetky fotky čo na Nate mám a fakt je ten, že na dobových fotkách som takto "obúchanú" mašinu nevidel. Väčšinou to vyzeralo tak, že sa o ne v tom čase personál príkladne staral. Aj jediná fotka stroja poručíka Yonagu čo mám vyzerá tak, že nejaké veľké opotrebenie sfarbenia tam nevidno.