Ebon hand píše:Stal se mi včera takový nemilý incident. Nejmladší dítě mi stopilo ze stolu skoro hotový motor do MC200 Saetta a už jsem ho nenašel, ani po důkladném úklidu bytu. Takže vysochat znovu a správným SMĚRem.
Aeromodelar píše:... A co kontrola stolice hladového dítka ?
JimiX píše:Aeromodelar píše:... A co kontrola stolice hladového dítka ?
Neystraš
Je, ale pravda, že kamarádky dcera slupla tři bity do šroubováku ani nemrkla. A ano... Chvilka napětí... Vyšly. Jen s trochou patiny na povrchu
PantherG píše:Piper Cub, Malé letectvo L+K ročník 1986 čísla 22 - 25.
Na vyžádání dodám....
Na Tiger Motha tuším taky něco bylo.... ale z hlavy nevím kde. Když tak pohledám....
Drahoslav Dvořák píše:Na Tiger Motha vyšla Ilustrovaná historie Letectví - Avia C-2, L-29Delfín, DH-82 - edice Triáda v roce 1992. Čerpal jsem z toho pro svého Tiger Motha na CO2. Patrně už nebude ani v antikvariátech. Skenovat se z toho nedá, protože je to lepená publikace a po přitisknutí do skeneru je z toho salát o jednotlivých listech. Jinak na modelfan.ru je i Profile.
PantherG píše:K obsahu L+K jedna malá vychytávka: v posledním čísle byl vždycky obsah celého ročníku.
Já je in natura ( bohužel už... ) nemám.... ale když hledám, tak prvně vždy číslo 26![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 200 návštevníků