Předem podotýkám, že z této sekce není vidět nic, ale "laurt ho**o" - lidově řečeno, takže jsem se tím fakt moc nebabral. Motory stříknuté jen nějakou leštitelnou barvou a přelíznuty hadrem, zbytek asi jen v černém surfu a barvě, výstup v Burt-Iron barvě od MRP, ale taky z toho není nakonec nic vidět.
Ale celá ta sekce má jednu důležitou funkci a to, že to celé zpevňuje - jsou tam přepážky/výztuhy - proto jsem to nevobananánil a dal jsem to tam.
Jedna přepážka mi vyšla mimo sekci - fakt jsem si dlouho lámal hlavu, jak je to možné ale NIC- PROSTĚ DUTÁ HLAVA - nepřišel jsem na to, tak jsem to vlepil jak to vyšlo, protože je to jedno, bo to není vidět. Na obranu číňana ale musím říct, že je to moje blbost - zapoměl jsem tam dát jeden kroužek a tím se to asi posunulo. Ale přišel jsem na to samozřejmě pozdě, až když to bylo slepeno a uschlé. Takovéto klasické modelářské (všichni známe) - když čumím na rámeček s díly a říkám si - nacopak je asi todleto? Kde se to tam vzalo, co je to za díl a kam to asi patří? No a pak BLIK.