JimiX píše:Nazdar správně naSMĚRovaní kolegové.
Dnes jsme byli na návštěvě u jedno správného KLuKa a dostali jsme spoustu krásných modelů různých SMĚRů. Většinu z nich postaví děti na naší výstavě v Křenovicích. Kdy to bude, dámě dostatečně (asi měsíc) dopředu vědět.
Děkujeme Ludvíku![]()
A ještě fórek, jak se stavebnicemi naložili ti dva bandité po mém odjezdu na noční. Počítám, že to takhle najdu i po příjezdu z noční![]()
KLuK píše:...A teď i vidím, že tví kluci kluci v tom mají dokonale jasno a vydali i doma tím správným SMĚRem![]()
![]()
sedan1 píše:O víkendu menší pokrok.
Ze všeho, co jsem tak pracně smolil v kokpitu můžu mít tak akorát dobrý pocit. Vidět není klasicky skoro nic...
Takže jsem zavřel trup, po vytvrdnutí opravil rytí, slícoval s křídlem a dokonal základ hrubé stavby
Mirek Franc píše:sedan1 píše:O víkendu menší pokrok.
Ze všeho, co jsem tak pracně smolil v kokpitu můžu mít tak akorát dobrý pocit. Vidět není klasicky skoro nic...
Takže jsem zavřel trup, po vytvrdnutí opravil rytí, slícoval s křídlem a dokonal základ hrubé stavby
Mohl bys rozebrat bok, ale na to už je pozdě. Jinak pěkné. Jak já vám závidím. Už dva měsíce jsem na to nesáhl
Yippee píše:Tak na počátku devadesátek, by to bylo všechno z toho co dům a plastové vrakoviště dalo...to snad ještě plechy ani reziny nebyly na trhu (nebo se pletu?).
Drahoslav Dvořák píše:Dokázal jste někdo udělat z Albatrosu D-III opravdu D-III? Po prohlídce modelu jsem usoudil, že bude jednodušší D-V. Zbarvení a označení je malováno podle miniaturního obrázku ve VTM z příběhů o Bigglesovi za pomoci štětce a násadky. Asi jsem měl tenkrát pevnější ruku. Fialová barva je lihem vymytá propisovačka. Kupodivu drží dodnes,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 206 návštevníků