Tom.Vrabec píše:Kluci ahoj, já taky dodatečně děkuju za organizaci a moc příjemné setkání. Jirka dal pěkné fotky, tak přidám aspoň foto mých úlovků ze soboty, které se vztahují k Ju-88: Jinak jsem krom pár "drobností" nic moc nekoupil, ale stejně plno peněz šlo z chalupy. Nakonec su aj trochu rád/nerad, že mi ten Do-217 od ICM utekl. Dneska mi PPL do práce doveze ten vydražený G-1/G-10 z Dojču; tak pomalu snad donýtuju a dorazím stodesítku a pak se konečně přidám![]()
Úlovky to jsou pěkné a minimálně tu šablonu hodně využiješ. Pořádně a rychle nýtuj, ať jí můžeš zaříznout.
Petr Ladman píše:Další malý postup. Při „studiu" podkladů sem narazil na problém, kryty motorů odpovídají verzi A-4. Takže, ač sem psal, že nebudu nic upravovat, tak vzhledem k tomu, že to prezentuju, tak se pokouším o nápravu. Na fotkách by to mělo být vidět. Opět ale musím bohužel přes yoom.cz.
Tady je vidět rozdíl mezi A-5 a A-4
Ty boule a kryt budíků už se tu nedávno taky řešil. Tohle jsou naštěstí snadno opravitelný záležitosti. Pár stránek zpátky je někde i fotka jak vypadal držák budíků na motoru.
hans dlouhán píše:Teda pánové, vy mě pěkně serete (jmenovitě: "FŠICHNI") ... Asi budu muset obnovit práce na A-4/Torp...
A to jsi ještě nezačal? Já včera nastříkal očouzení a dnes by Morgenstern mohl stát na svých.
Nikdo není dokonalý, i ho*no má svoje mouchy