S tým preriedením máš asi pravdu,snažím sa tak regulovať to prekrývanie farbou cca 1:4,ale tlak by mal byť OK,ten mám nastavený na 1 bar,ale veď poskúšam.Keď ono aj tá farbička je každá iná.
Na suchoje už dávam takmer výlučne Akany,sem tam nejakú Gunze ( syntetika ).Normálne riedim 1:3 myslím,že to je akurát aj sa to dobre strieka.Ono robil som dve veci čo moc nejdú k sebe. Viac som nariedil aby som si reguloval prekrývanie a zároveň som striekal hodne zblízka lebo som chcel mať čo možno najostrejší okraj tých kamo polí a to moc nejde k sebe.Vyzerá to potom tak ako píšeš,také naje..né ,nie pekne jemnúčko nafúkané,saténové mäkké.Presne viem čo si myslel.Ale budem to ešte upravovať,tá bledá modrá je pekne streknutá,len tie tmavšie už som robil z blízka kôli tým okrajom a tam už to nie je ono.
Snažil som sa použiť aj dekály zo stavebnice,ale je to jedna veľká katastrofa.Ešte že mám také bohaté zásoby.Ak máte možnosť niečím to nahradiť,urobte to.Vôbec to nechce ísť z toho papiera dole,jediný recept je fakt horúca voda,ale nalepiť 2-3 dekály a zasa ísť vymeniť za horúcu,lebo ako náhle trochu ochládne už nechcú ísť dole.