Jé kdybych se kouknul dřív ... ad odstíny, já použil převážně tamky akrylový. Tmavá šedá XF-24, zelená XF-58, středně šedá na trup plus mínus XF66 (používám agamu A24, je to přímo odstín light ghost gray), spodek jsem stříkal gunze H308. Pokud by sis to chtěl převádět z FS, tak jsou to tyto:
FS36375 světle šedá na spodek FS36118 tmavá šedá + označení na světlém podkladu FS36270 světle šedá trup + označení na tmavém podkladu FS34096 zelená
Jsou to odstíny co jsem použil na L-410, ty šedé by měly víceméně souhlasit s C-295, možná tmavě šedou a pak tu zelenou by bylo vhodné trochu poladit do světlejšího odstínu. Na druhé straně ty éra v době novosti byly do tmava a teď po pár letech služby už jsou trochu strhaný a vyšisovaný.
Díky kluci, je to jen test jak jdou hlavní díly do kupy, stavebnice ještě bohužel hotová není , tak jen abych udržel pozornost případných zájemců a ukázal jim o minulýho E-dne nějakej progres
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o !!!!! Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji